Femeie din Sectorul 6 din București, incendiată în scara blocului

Femeie din Sectorul 6 din București, incendiată în scara blocului

author
1 minute, 29 seconds Read

Femeie din Sectorul 6 din București, incendiată în scara blocului

O tragedie cumplită a avut loc luni dimineață în București, acolo unde o femeie de 54 de ani, administrator de bloc, a murit după ce a fost incendiată. O persoană a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc chiar în scara blocului. Polițiștii și pompierii au intervenit, dar era deja prea târziu.

Scenele de groază în Sectorul 6

Scenele de groază au avut loc în Sectorul 6 din București, pe strada Nicolae Oncescu din Crângași. Victima avea 54 de ani și era administratora blocului unde s-a produs oroarea.

La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 Poliţie, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină şi i s-ar fi dat foc. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceştia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor, anunţă Poliţia Capitalei într-o informare.

Femeia a murit pe loc

La faţa locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar şi un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei.

”La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri”, mai precizează poliţiştii.

Scena de groază a avut loc pe strada Nicolae Oncescu din Capitală, iar trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, pentru necropsie.

Te-ar putea interesa si: