WhatsApp adaugă o nouă funcție!

WhatsApp adaugă o nouă funcție!

author
2 minutes, 4 seconds Read

WhatsApp adaugă o nouă funcție de verificare prin e-mail

WhatsApp, populara aplicație de mesagerie instantanee deținută de Meta, a anunțat că lucrează la o nouă opțiune de verificare prin e-mail. Această funcție va permite utilizatorilor să se conecteze la conturile lor în cazul în care nu pot primi informațiile necesare prin intermediul rețelelor mobile.

Testarea noii funcții

Deși știrea a fost lansată recent, WhatsApp testează această nouă metodă de verificare a e-mailului de câteva luni de zile. Până în prezent, noua funcție este disponibilă doar pentru un număr limitat de utilizatori beta. Cu toate acestea, se pare că WhatsApp intenționează să o implementeze pentru un public mai larg în viitorul apropiat.

Utilizarea adițională a e-mailului

Funcția de verificare prin e-mail nu are rolul de a înlocui actuala verificare prin SMS, ci servește ca o metodă alternativă pentru utilizatori. Aceasta va permite utilizatorilor să se conecteze la conturile lor în situațiile în care nu pot primi codurile OTP prin SMS. Noul instrument este disponibil în versiunea beta a WhatsApp pentru Android și iOS și poate fi găsit în secțiunea Cont a aplicației.

Beneficiile verificării prin e-mail

Această nouă funcție este extrem de utilă în situațiile în care utilizatorii doresc să se conecteze la un nou dispozitiv într-o zonă fără acoperire mobilă sau când doresc să schimbe telefonul, dar nu sunt pregătiți să schimbe SIM-ul. Verificarea prin e-mail va permite utilizatorilor să-și asocieze contul de WhatsApp cu o adresă de e-mail și să se conecteze la aplicație în mod sigur și convenabil.

Altă funcționalitate adăugată

WhatsApp, deținută de Meta, a adăugat constant noi funcționalități în aplicație, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Printre acestea se numără un nou control video înainte și înapoi, similar cu cel de pe YouTube, posibilitatea de a partaja note vocale și autocolante în Canale, utilizarea mai multor conturi pe același dispozitiv și multe altele.

Implementarea treptată a noii funcții

În prezent, doar un grup select de testeri utilizează versiunea beta a WhatsApp pentru Android 2.23.24.10 și au acces la această funcție de configurare a e-mailului. Cu toate acestea, WhatsApp are planuri de a implementa treptat noua funcție pentru un public mai larg în următorii ani. Astfel, utilizatorii vor putea beneficia de avantajele verificării prin e-mail într-un viitor apropiat.

Te-ar putea interesa si: