Jaf la sediul ANCOM: Hoții au furat telefoane și bunuri

Jaf la sediul ANCOM: Hoții au furat telefoane și bunuri

author
1 minute, 21 seconds Read

Jaf la sediul ANCOM: Hoții au furat telefoane și bunuri

Sediul Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) din București a fost jefuit în weekend, potrivit informațiilor furnizate de Poliția Capitalei. Hoții au reușit să pătrundă în clădirea de pe strada Delea Nouă nr. 2, situată în Sectorul 3, după ce au înlăturat un grilaj care nu era asigurat.

Telefoane și alte bunuri furate

În urma jafului de la sediul ANCOM, mai multe bunuri au fost furate, printre care și câteva telefoane. Potrivit informațiilor obținute de polițiști, hoții au acționat într-un birou situat la etajul al doilea al imobilului. Valoarea totală a prejudiciului nu a fost încă stabilită.

O suspectă prinsă în flagrant

În timpul anchetei desfășurate de către jandarmi, care asigurau paza în zonă, o femeie a fost prinsă în flagrant. Asupra acesteia au fost găsite trei telefoane mobile, ceea ce a dus la bănuieli că ar fi implicată în jaf. Femeia este acum considerată suspectă în acest caz și va fi audiată de autorități pentru a se stabili gradul ei de implicare.

Continuarea cercetărilor

Cercetările în acest caz sunt în continuare efectuate de către Secția 10 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul. În același imobil se află și sediul unei firme, iar paza clădirii este asigurată atât de jandarmi, cât și de o firmă privată. Autoritățile încearcă să identifice toți cei implicați în jaf și să recupereze bunurile furate.

Te-ar putea interesa si: