Redactor-șef adjunct GSP, grav rănit în accident cu stâlp de înaltă tensiune

Redactor-șef adjunct GSP, grav rănit în accident cu stâlp de înaltă tensiune

author
1 minute, 43 seconds Read

Redactor-șef adjunct GSP, grav rănit în accident cu stâlp de înaltă tensiune

Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, Bogdan Stamatoiu, se află în stare gravă la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier în care mașina sa a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.

Accidentul a avut loc pe Drumul Județean 301 din satul Tânganu

La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 13:20, polițiștii orașului Pantelimon au fost alertați cu privire la un accident rutier produs pe Drumul Județean 301 din satul Tânganu. Un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune, generând răniri grave.

Redactorul-șef adjunct GSP se află în stare gravă

Conform informațiilor obținute de la sursele Realitatea PLUS, șoferul mașinii implicat în accident este Bogdan Stamatoiu, redactor-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. În urma impactului violent, acesta a fost transportat la spital și se află în stare gravă.

Accidentul s-a produs din cauza vitezei ridicate

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, primele verificări indică faptul că autoturismul se deplasa cu viteză pe DJ 301, în direcția județului Călărași spre comuna Cernica. În zona km 9, mașina a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune aflat pe partea dreaptă a drumului. Sursele poliției susțin că șoferul circula cu o viteză de peste 150 km/oră și nu există urme de frânare pe carosabil.

Investigațiile continuă pentru stabilirea cauzelor exacte ale accidentului

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la producerea acestui accident grav. Poliția va analiza și alte posibile factori care ar fi putut contribui la producerea tragediei.

Redactorul-șef adjunct GSP primește sprijin din partea colegilor și cititorilor

În urma vestea tragică, colegii de la Gazeta Sporturilor și cititorii revistei au transmis mesaje de susținere și încurajare pentru Bogdan Stamatoiu. Toată lumea speră într-o recuperare rapidă și completă a redactorului-șef adjunct.

Te-ar putea interesa si: