Când se aprind luminițele de Crăciun în București? Anunțul primarului Nicușor Dan

Când se aprind luminițele de Crăciun în București? Anunțul primarului Nicușor Dan

author
2 minutes, 3 seconds Read

Când se aprind luminițele de Crăciun în București? Anunțul primarului Nicușor Dan

Primarul Nicușor Dan a anunțat că se apropie momentul aprinderii luminilor de Crăciun în București. În prezent, în Capitală se lucrează intens la montarea decorațiunilor festive, iar această operațiune va fi finalizată până la data de 30 noiembrie.

Montarea decorațiunilor de Crăciun în București

Potrivit informațiilor furnizate de primarul general Nicușor Dan, Compania Municipală Iluminat Public București a început deja amplasarea luminilor de Crăciun pe mai multe artere importante din oraș. Astfel, luminițele au fost deja montate pe Bulevardul Unirii, Bulevardul Lascăr Catargiu, Bulevardul Regele Mihai I al României și Șoseaua Kiseleff.

Aprinderea iluminatului festiv în București

Primarul Nicușor Dan a anunțat că până la data de 30 noiembrie, când va fi aprins iluminatul festiv în București, toate străzile principale ale orașului vor fi împodobite. Astfel, locuitorii și vizitatorii Capitalei vor putea admira frumusețea și magia sărbătorilor de iarnă într-o atmosferă de poveste.

Noi decorațiuni și luminițe în București

Anul acesta, Compania Municipală Iluminat Public București a adăugat noi elemente decorative și luminițe în București. Acestea se adaugă la ornamentele și luminițele care au fost păstrate din anii precedenți. În prezent, compania desfășoară două proceduri pentru achiziționarea și închirierea unor decorațiuni suplimentare. Ofertele sunt în etapa de evaluare, iar numărul total de elemente ce vor fi adăugate se ridică la 577. Acestea includ șiruri, plase și traversări luminoase, precum și figurine luminoase.

Târguri de Crăciun în București

În această iarnă, bucureștenii și turiștii vor avea ocazia să se bucure de două mari târguri de Crăciun în București. Primul târg va fi organizat în Piața Constituției de către Primăria Capitalei și va începe pe data de 30 noiembrie. Al doilea târg va avea loc în Sectorul 6, fiind organizat de primăria de sector sub denumirea de West Side Christmas Market și va începe cu o zi mai devreme, pe data de 29 noiembrie.

Astfel, locuitorii și vizitatorii Bucureștiului vor avea oportunitatea de a se bucura de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă și de a participa la diverse activități și evenimente speciale organizate în cadrul acestor târguri de Crăciun.

Te-ar putea interesa si: