Sebastian Burduja dezvăluie adevărul despre Nicușor Dan, Clotilde Armand și George Simion

Sebastian Burduja dezvăluie adevărul despre Nicușor Dan, Clotilde Armand și George Simion

author
1 minute, 46 seconds Read

Sebastian Burduja critică Nicușor Dan, Clotilde Armand și George Simion

Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a făcut declarații critice la adresa primarului Bucureștiului, Nicușor Dan, a edilului Sectorului 1, Clotilde Armand, și a liderului AUR, George Simion. Într-o intervenție în emisiunea Insider Politic de la Prima TV, Burduja a pus accentul pe lentoarea proiectelor implementate de Nicușor Dan și a susținut necesitatea ca partidele de dreapta să organizeze o confruntare internă pentru a stabili candidatul la Primăria Capitalei.

Sebastian Burduja nu o mai susține pe Clotilde Armand

Sebastian Burduja a făcut o declarație surprinzătoare în ceea ce privește susținerea sa față de Clotilde Armand. Despre aceasta, liderul PNL Sector 1 a afirmat că nu o mai votează niciodată la nimic, deși a susținut-o în alegerile locale din 2020. Burduja a adăugat că doamna Lasconi a avut dreptate când i-a spus doamnei Clotilde Armand că trebuie să se înțeleagă cu Consiliul Local dacă vrea să promoveze proiecte. De asemenea, Sebastian Burduja a dezvăluit că ia în considerare candidatura sa pentru Primăria Sectorului 1 la alegerile de anul viitor.

Acuzații la adresa lui George Simion

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a făcut unele acuzații la adresa liderului AUR, George Simion. Într-o intervenție televizată, Burduja a afirmat că speră ca România să nu fie niciodată în situația în care un partid nedemocratic să câștige alegerile. De asemenea, el a menționat că românii trebuie să se lămurească cine are cu adevărat soluții pentru dezvoltarea țării și cine îi încântă doar cu povești frumoase. În ceea ce privește AUR, Sebastian Burduja a subliniat că nu a perceput un atașament față de valorile occidentale și o mai mare integrare cu Uniunea Europeană. El a precizat că pozițiile publice ale liderilor AUR arată că acest partid nu este în favoarea unei apropieri de Vest, așa cum a mers România de atâția ani.

Articolul a fost scris în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Te-ar putea interesa si: