Marcel Ciolacu dezaprobă zvonurile despre dispariția banilor cash: "Nu vedeți ce minciună grosolană?" | VIDEO

Marcel Ciolacu dezaprobă zvonurile despre dispariția banilor cash: „Nu vedeți ce minciună grosolană?” | VIDEO

author
2 minutes, 21 seconds Read

Marcel Ciolacu dezaprobă zvonurile despre dispariția banilor cash: „Nu vedeți ce minciună grosolană?” | VIDEO

Premierul Marcel Ciolacu a fost invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, unde a dezaprobat vehement zvonurile privind dispariția banilor cash în România. Acesta a acuzat în special „domnii de la AUR” de răspândirea de minciuni grosolane. De asemenea, premierul a discutat și despre o eventuală candidatură la prezidențiale.

Marcel Ciolacu liniștește românii privind zvonurile că dispar banii cash

Premierul Marcel Ciolacu a transmis marți seară că nu există nicio intenție de a desființa banii cash în România. El a explicat că au fost introduse unele restricții pentru a combate evaziunea fiscală, având în vedere că România se află pe primul loc în Europa în acest domeniu. Ciolacu a subliniat că nu există o obligație de a avea card și că nu se intenționează eliminarea completă a banilor cash.

Marcel Ciolacu aduce argumente împotriva limitării valorii plăților cash

Premierul a explicat că limitarea valorii plăților cash este necesară pentru a combate evaziunea fiscală. El a pus întrebarea retorică dacă cineva cheltuiește mai mult de 5.000 de lei într-un magazin din comună. Ciolacu a explicat că limita de 5.000 de lei este aplicată pentru o singură cheltuială într-un singur loc și că fiecare persoană poate face astfel de cheltuieli în diferite magazine. El a subliniat că propaganda care susține că banii cash vor dispărea este o minciună grosolană și că acest lucru nu va afecta populația.

Războiul împotriva păcănelelor continuă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că va continua campania împotriva industriei jocurilor de noroc. El a subliniat că nu se va lăsa până când nu va finaliza reforma în acest domeniu și că nu îi este frică de consecințele acțiunilor sale. Ciolacu a adăugat că nu are motive de rușine și că nu a făcut nimic ilegal sau imoral. El a precizat că se va pensiona peste un an și patru luni, dar până atunci va continua să lupte împotriva evaziunii fiscale și a jocurilor de noroc.

Va candida sau nu Marcel Ciolacu la prezidențiale

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre posibila sa candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. El a declarat că, în acest moment, nu a luat în calcul să candideze și că acest lucru nu face parte din prioritățile sale. Ciolacu a subliniat că are alte responsabilități în prezent și că stabilitatea politică este cel mai important lucru pentru români. Cu toate acestea, premierul a afirmat că nu exclude posibilitatea unui candidat comun în alegerile prezidențiale și că PSD se pregătește pentru orice variantă politică.

Te-ar putea interesa si: