Arestarea lui Buzatu: Tămâiere în Prefectura Vaslui de frica DNA | VIDEO

Arestarea lui Buzatu: Tămâiere în Prefectura Vaslui de frica DNA | VIDEO

author
2 minutes, 12 seconds Read

Arestarea lui Buzatu: Tămâiere în Prefectura Vaslui de frica DNA | VIDEO

DNA a băgat frica în Prefectura Vaslui și în Consiliul Județean, unde se dă cu tămâie zilnic pentru a se alunga spiritele rele. Însuși subprefectul e cel care aprinde cu conștiinciozitate tămâia și răspândește mireasma în toată instituția.

De frica DNA, se dă cu tămâie în Prefectura Vaslui

Arestarea lui Dumitru Buzatu, fost președinte al CJ Vaslui, prins când lua mită de 1,25 milioane de lei de la un om de afaceri, i-a pus pe jar pe angajați care nu mai au liniște de când procurorii DNA le-au călcat pragul.

Tămâierea ca mijloc de protecție

Jurnaliștii de la VremeaNouă au surprins pe holul care leagă cele două instituții chiar tămâie aprinsă pentru a alunga spiritele rele. Subprefectul județului Vaslui, Mircea Gologan, fost comisar al Gărzii Financiare, își tămâiază biroul și holul instituției în fiecare dimineață. Acesta susține că de când a început acest obicei, observă că unele persoane nu mai trec prin acel loc și astfel nu mai ajung la el în birou. Deși nu știe de ce se întâmplă acest lucru, subprefectul se bucură de rezultate și intenționează să tămâieze locul mai des pentru a fi protejat de dușmani.

Tămâia adusă din locuri sfinte

Subprefectul Mircea Gologan afirmă că folosește o tămâie de calitate adusă din locuri sfinte, într-un efort de a-i asigura o protecție cât mai mare împotriva spiritelor rele și a dușmanilor.

Obiceiul tămâierii în Prefectura Vaslui

Acest obicei nu este nou pentru instituția Prefecturii Vaslui, deoarece chiar șefa de cabinet a lui Dumitru Buzatu era o femeie care recurgea la această practică pentru a nimici dușmanii ei și ai „șefului”. Apropiații acesteia afirmă că mergea des la slujbele de vineri seara ale părintelui Maxim, de la biserica din Draxeni, și avea tămâie în sertare. După terminarea programului, aceasta tămâia biroul șefului său într-o discreție absolută.

Arestarea lui Dumitru Buzatu

În ciuda acestor practici de protecție spirituală, președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost reținut de procurorii DNA în luna septembrie. Acesta a fost prins în flagrant în timp ce lua mită de 1,25 milioane de lei de la un om de afaceri. Suma reprezenta o mită legată de un contract de reabilitare a drumurilor publice.

Articolul a fost scris în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Te-ar putea interesa si: