Ședință solemnă plictisitoare în Parlament. Orban adormit | VIDEO

Ședință solemnă plictisitoare în Parlament. Orban adormit | VIDEO

author
1 minute, 9 seconds Read

Ședință solemnă plictisitoare în Parlament. Orban adormit | VIDEO

Într-o ședință solemnă organizată în Parlament, fostul premier Ludovic Orban a fost surprins adormit în timpul discursurilor.

Ludovic Orban a adormit la ședința solemnă din Parlament

Ședința solemnă dedicată Zilei Naționale de 1 Decembrie nu a fost foarte captivantă pentru Ludovic Orban. Fostul premier și lider al PNL a fost surprins în timp ce dormea în banca sa din Camera Deputaților.

Ludovic Orban a ațipit în timpul ședinței solemnă din Parlament

Potrivit imaginilor difuzate de Realitatea PLUS, Ludovic Orban a adormit în timp ce deputații și senatorii își susțineau discursurile.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru români de peste ocean

Ședința solemnă din Parlament s-a ținut fără ca președintele Klaus Iohannis sau premierul Marcel Ciolacu să fie prezenți în țară. Premierul a transmis un mesaj în care a subliniat importanța economiei pentru asigurarea resurselor necesare investițiilor și măsurilor sociale.

Politici guvernamentale hotărâtoare pentru economie

Potrivit premierului, politicile guvernamentale sunt hotărâtoare pentru economia oricărei țări. Nivelul de trai al cetățenilor este strâns legat de dezvoltarea economică. Guvernul susține atât investițiile străine, cât și companiile românești, punând accent pe nevoile imediate ale oamenilor.

Articolul a fost scris în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Te-ar putea interesa si: