Salariu zilnic de 500 de lei în România, fără cerințe de bacalaureat

Salariu zilnic de 500 de lei în România, fără cerințe de bacalaureat

author
1 minute, 43 seconds Read

Salariu zilnic de 500 de lei în România, fără cerințe de bacalaureat

Angajatorii din România sunt în căutarea disperată a forței de muncă în domeniul operatorilor de macara. Pentru a atrage candidați, aceștia oferă salarii extrem de atractive, ajungând până la 500 de lei pe zi. Această oportunitate este accesibilă chiar și celor care nu au absolvit examenul de bacalaureat.

Locul de muncă din România plătit cu 500 de lei pe zi. E nevoie de un curs specializat

Operatorii de macara sunt foarte căutați în prezent, iar angajatorii depun eforturi considerabile pentru a-i atrage în companiile lor. Dacă în trecut aceste joburi erau rezervate specialiștilor cu studii în domeniu, acum angajatorii își coboară nivelul de pretenții. Aceștia acceptă personal chiar și fără o diplomă de facultate sau liceu, cu condiția ca aceștia să urmeze un curs specializat.

Pentru a începe o carieră în acest domeniu, este necesară absolvirea a opt ani de școală și parcurgerea unui curs specializat care costă minim 2.000 de lei și durează aproximativ 700 de ore. Cu toate acestea, pentru cei cu experiență considerabilă, salariile pot depăși de două sau chiar de trei ori media națională. Astfel, un operator de macara poate câștiga peste 15.000 de lei pe lună.

Joburi pe termen lung

Cererea pentru operatorii de macara este în continuă creștere, mai ales datorită expansiunii industriei de construcții din România. Raluca Dumitra, Head of Marketing la eJobs România, explică că angajatorii sunt dispuși nu doar să ofere facilități și beneficii pentru a atrage candidați, ci și să ofere salarii mari pentru a-i păstra pe termen lung.

Cu aceste oportunități de muncă bine plătite, cei care nu au absolvit bacalaureatul au acum șansa de a obține un loc de muncă stabil și bine remunerat în domeniul operatorilor de macara. Cu toate acestea, este important să parcurgă un curs specializat și să dobândească cunoștințele necesare pentru a se descurca cu succes în această meserie solicitantă.

Te-ar putea interesa si: