Fiica unui român, răpită de Hamas - un VIDEO sfâșietor!

Fiica unui român, răpită de Hamas – un VIDEO sfâșietor!

author
1 minute, 36 seconds Read

Fiica unui român, răpită de Hamas – un VIDEO sfâșietor!

Fiica unui român a fost răpită de gruparea teroristă Hamas și apare într-o înregistrare video în care trei femei israeliene ținute ostate în Fâșia Gaza cer eliberarea lor premierului Benjamin Netanyahu.

Acuzații aduse premierului Israelului

În videoul difuzat de teroriști, fiica românului răpită de Hamas aduce acuzații premierului Israelului că nu a reușit să prevină atacul grupării teroriste din 7 octombrie. Imaginile au fost făcute publice pe rețeaua Telegram, iar o femeie numită Daniela imploră pentru salvarea lor din mâinile teroriștilor.

Detalii despre înregistrare

Nu se cunosc detalii precise despre data la care au fost înregistrate imaginile sau locația exactă în care acestea au avut loc. Daniela, fiica românului, apare vizibil obosită și în stare de șoc în înregistrare, cerând premierului Netanyahu să oprească bombardarea Fâșiei Gaza și să salveze ostaticii de la militanții Hamas.

Informații suplimentare despre familia românului

Potrivit unui interviu acordat de tatăl lui Daniela, Remus, acesta se teme că nu își va mai vedea niciodată întreaga familie. Fiica românului este numită Daniela Aloni și are origini românești. Tatăl ei, care s-a născut în România, deține dublă cetățenie, română și israeliană.

Situația ostaticilor în mâinile Hamas

Potrivit informațiilor furnizate de armata israeliană, în prezent, 239 de persoane sunt ținute ostatece în mâinile Hamas. Doar 4 femei au fost eliberate până acum, iar despre restul nu se știe nimic în privința locației sau stării lor de sănătate. Presa israeliană speculează că aceștia ar fi aduși în tunelurile de sub Fâșia Gaza și ar fi folosiți ca scut uman în fața ofensivei israeliene.

Notă: Articolul a fost scris în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Te-ar putea interesa si: