Polițista sexy din Iași, prinsă furând haine în mall

Polițista sexy din Iași, prinsă furând haine în mall

author
1 minute, 51 seconds Read

Polițista sexy din Iași, prinsă furând haine în mall

Geanina Francesca Lorenț, în vârstă de 22 de ani, o polițistă din Iași cunoscută pentru frumusețea sa, a fost prinsă în timp ce fura haine dintr-un mall. Aceasta este angajată a Ministerului de Afaceri Interne (MAI) și ocupă funcția de agent principal la Inspectoratul General Pentru Imigrări Iași.

Un incident neașteptat

Tânăra, originară din județul Vaslui, a fost protagonistă într-un incident neașteptat într-un centru comercial din zona Tudor Vladimirescu pe data de 6 noiembrie. Potrivit informațiilor furnizate de BZI și citate de stirileprotv.ro, tânăra a fost prinsă de paznicul magazinului în timp ce încerca să părăsească locul cu mai multe articole vestimentare pe care nu le achiziționase.

Alertă dată de paznic

Alerta a fost dată de paznicul magazinului în momentul în care alarma antifurt a fost declanșată. Ulterior, acesta s-a apropiat de tânără pentru a verifica situația și a descoperit că aceasta avea asupra sa mai multe articole vestimentare ce nu fuseseră plătite.

Intervenția poliției

Respectând procedurile, paznicul a solicitat intervenția poliției. Oamenii legii au sosit la fața locului și, în urma întrebărilor adresate tânerei, au aflat că aceasta este agent în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Prejudiciu recuperat

Conform unui comunicat transmis de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași, tânăra a fost prinsă în timp ce sustrăgea articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 554 de lei, valoarea acestuia fiind recuperată în totalitate.

Riscă să-și piardă slujba

În urma acestui incident, Geanina Francesca Lorenț riscă să-și piardă slujba în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Dosarul penal deschis împotriva ei ar putea avea consecințe grave asupra carierei sale.

Un cuplu de români implicat în furturi de lux

Pe lângă acest incident, autoritățile au descoperit și un caz de furturi de lux în valoare de 1.000.000 de euro. Un cuplu de români a fost prins în urma vânzării pe internet a produselor de lux furate de la Gucci, D&G și Balenciaga.

Te-ar putea interesa si: