Arhoni: Entităţi interdimensionale şi asemănarea lor cu extratereştrii gri

Arhoni: Entităţi interdimensionale şi asemănarea lor cu extratereştrii gri

author
1 minute, 40 seconds Read

Arhoni: Entităţi interdimensionale şi asemănarea lor cu extratereştrii gri

În anul 1945, mai multe texte gnostice au fost descoperite în Nag Hammadi, Egipt. Aceste texte, care datează din jurul anului 350 până în 400 d.Hr., au fost legate în piele și îngropate într-un borcan sigilat. Se crede că textele originale sunt mult mai vechi, datând probabil din jurul anului 100 d.Hr., înainte de distrugerea Marii Biblioteci din Alexandria.

Manipulatorii non-umani – „Arhoni”

Interesant este faptul că aproximativ o cincime din textele descoperite la Nag Hammadi se concentrează pe manipulatorii non-umani, numiți „Arhoni”. Aceste entități infiltrază mintea umană și influențează percepția noastră asupra realității. Descriși ca fiind interdimensionali, acești „Arhoni” operează în mare măsură într-o bandă de frecvențe nepercepute de oameni, în cadrul câmpului electromagnetic al planetei noastre.

Asemănarea cu extratereștrii gri

Textele gnostice de la Nag Hammadi descriu entități care seamănă cu descrierile moderne ale „extratereștrilor gri” observați de diverși martori în ultimii 80 de ani. Acești extratereștri sunt înfățișați ca având pielea cenușie și ochii întunecați. Cu toate că rapoartele moderne despre „extratereștri gri” au apărut abia în ultimul secol, gnosticii scriau despre ei acum două milenii.

Entități non-umane în picturile rupestre și legende antice

Este demn de menționat că imagini și descrieri ale entităților non-umane, unele foarte înalte și altele foarte mici, pot fi găsite în picturile rupestre și în legendele antice din întreaga lume. Asemănarea acestor reprezentări cu „extratereștrii gri” indică faptul că fenomenul exista încă de acum două milenii. De exemplu, tribul Hopi din Arizona vorbește despre „oamenii-furnici”, care corespund perfect descrierii „cenușilor”.

Aceste descoperiri și conexiuni între texte gnostice vechi de două milenii și observațiile moderne despre extratereștri gri ridică întrebări fascinante despre natura realității și posibilitatea existenței unor entități interdimensionale care ne influențează și manipulează.

Te-ar putea interesa si: