Vila lui Simona Halep de la Snagov este scoasă la vânzare. Prețul proprietății impresionante | VIDEO

Vila lui Simona Halep de la Snagov este scoasă la vânzare. Prețul proprietății impresionante | VIDEO

author
2 minutes, 0 seconds Read

Vila lui Simona Halep de la Snagov este scoasă la vânzare

Simona Halep, una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din România, a luat decizia să-și vândă vila de la Snagov. Această decizie a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor, mai ales că sportiva se confruntă cu un proces în care este acuzată de dopaj.

Suspendarea și procesul de la TAS

În septembrie 2022, Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani din partea Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis, după ce a fost testată pozitiv la roxadustat în timpul turneului US Open. Substanța respectivă este interzisă de către WADA, Agenția Mondială Anti-Doping. Cu toate acestea, sportiva a decis să atace sentința la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Motivele vânzării vilei

Se presupune că suspendarea și faptul că Simona Halep nu mai poate juca tenis și câștiga sume importante de bani au determinat-o să ia decizia de a vinde vila de la Snagov. De asemenea, costurile ridicate ale avocaților implicați în procesul de la TAS ar putea fi un alt motiv pentru această decizie.

Proprietatea impresionantă

Vila de la Snagov pe care Simona Halep o pune în vânzare este o proprietate impresionantă. Aceasta are o suprafață de 10.000 de metri pătrați, inclusiv terenul aferent. Suma solicitată pentru această proprietate este de 4,4 milioane de euro, deși evaluarea anterioară era de aproximativ un milion de euro.

Teren de tenis și trofee câștigate

Această vilă dispune de nu mai puțin de 9 camere, iar una dintre ele a fost amenajată special pentru a găzdui trofeele câștigate de Simona Halep de-a lungul carierei sale. De asemenea, în curtea vilei se află un teren de tenis amenajat la cele mai înalte standarde, ca reacție la episodul neplăcut trăit de sportivă în urmă cu câțiva ani, când i s-a interzis accesul la Centrul Național de Tenis.

O proprietate de lux

Vila de la Snagov este considerată o proprietate de lux. Aceasta beneficiază de un spațiu verde extrem de generos și dispune și de mai multe obiecte de artă în interior. Cu siguranță, potențialii cumpărători vor fi atrași de aceste facilități și de frumusețea locației pe malul Lacului Snagov.

Articolul a fost scris în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Te-ar putea interesa si: