Vila lui Simona Halep de la Snagov. Prețul proprietății impresionante | VIDEO

Vila lui Simona Halep de la Snagov. Prețul proprietății impresionante | VIDEO

author
1 minute, 49 seconds Read

Vila lui Simona Halep de la Snagov. Prețul proprietății impresionante | VIDEO

Simona Halep, una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din România, a decis să-și vândă vila de la Snagov. Această decizie a ridicat semne de întrebare cu privire la bunăstarea financiară a sportivei în vârstă de 32 de ani, mai ales în contextul procesului în care este acuzată de dopaj.

Suspendată pentru dopaj

Potrivit informațiilor oferite de ProSport, Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani din partea Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis. Această decizie a fost luată în urma unui test pozitiv la roxadustat, o substanță interzisă de către Agenția Mondială Anti-Doping (WADA). Cu toate acestea, sportiva a decis să atace sentința la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Vânzarea vilei de la Snagov

Se presupune că suspendarea, renunțarea la tenis și costurile avocaților în procesul de la TAS au determinat-o pe Simona Halep să-și vândă vila de la Snagov. Proprietatea impresionantă se întinde pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați și include un teren de tenis, unde sportiva și-a amenajat un spațiu la cele mai înalte standarde.

O proprietate de lux

Vila dispune de 9 camere, iar una dintre ele a fost amenajată special pentru a găzdui trofeele câștigate de Simona Halep de-a lungul carierei sale. Aceasta se află pe malul lacului Snagov și oferă o priveliște deosebită. Proprietatea include și o piscină, un ponton și un garaj pentru ambarcațiuni.

Prețul solicitat

În schimbul vilei de la Snagov, Simona Halep solicită suma de 4,4 milioane de euro. Deși în trecut proprietatea era evaluată la aproximativ un milion de euro, prețul a crescut semnificativ. Vila este considerată o proprietate de lux, cu un spațiu verde generos și diverse obiecte de artă în interior.

Această decizie a Simonei Halep de a-și vinde vila de la Snagov a atras atenția publicului și a ridicat semne de întrebare cu privire la situația financiară a sportivei. Cu toate acestea, Simona Halep își continuă lupta pentru a-și dovedi nevinovăția în cazul acuzațiilor de dopaj.

Te-ar putea interesa si: