Ținutele pentru safari alese de Klaus și Carmen Iohannis, anulate

Ținutele pentru safari alese de Klaus și Carmen Iohannis, anulate

author
1 minute, 53 seconds Read

Ținutele pentru safari alese de Klaus și Carmen Iohannis, criticate de un stilist cunoscut

Soții Iohannis au ales să meargă într-un safari în Parcul Național Nairobi, iar imaginile lor au fost publicate pe Twitter de către Kenya Wildlife Service. Cu toate acestea, ținutele alese de cei doi au fost criticate de Maurice Munteanu, un cunoscut stilist.

Compararea lui Klaus Iohannis cu Frank Sinatra

Maurice Munteanu a comparat aparițiile lui Klaus Iohannis cu cele ale celebrului cântăreț Frank Sinatra. Analizând și aparițiile președintelui în trecut, în timpul altor deplasări sau evenimente, stilistul a considerat că Iohannis adoptă un stil asemănător cu cel al lui Sinatra.

Ținutele pentru safari criticate din cauza contextului internațional și politic

Stilistul Maurice Munteanu a explicat că a criticat ținutele alese de Klaus și Carmen Iohannis pentru safari, în primul rând din cauza contextului internațional și al celui politic. El consideră că apariția în Africa, în timp ce se desfășoară conflicte grave în lume, este nepotrivită și poate fi interpretată ca o sfidare.

Protocolul vestimentar încălcat de Carmen Iohannis

Maurice Munteanu a punctat și faptul că soția președintelui a încălcat protocolul vestimentar în prima zi a vizitei lor oficiale în Kenya. Carmen Iohannis a purtat sandale asortate la un costum lila, ceea ce stilistul consideră nepotrivit pentru o vizită oficială.

Accesoriile de brand și mesajul transmis

Stilistul a comentat și despre accesoriile de brand pe care Carmen Iohannis le-a purtat în vizitele sale oficiale alături de președinte. El a subliniat că problema nu este prețul ridicat al acestora, ci mesajul pe care îl transmit. Logo-urile vizibile ale mărcilor de lux arată, în opinia sa, o proiecție în Europa de Est, în timp ce el dorește ca România să adopte o direcție mai vestică și mai europeană din punct de vedere vestimentar.

În concluzie, ținutele alese de Klaus și Carmen Iohannis pentru safari au fost criticate de stilistul Maurice Munteanu, care consideră că acestea nu se potrivesc cu contextul internațional și politic actual. El a adus în discuție și încălcarea protocolului vestimentar de către Carmen Iohannis, precum și mesajul transmis prin accesoriile de brand purtate de aceasta.

Te-ar putea interesa si: