Răsturnare de situație în cazul crimei din Sibiu! Primul suspect reținut, Laurențiu Lăcătușu, nevinovat.

Răsturnare de situație în cazul crimei din Sibiu! Primul suspect reținut, Laurențiu Lăcătușu, nevinovat.

author
2 minutes, 32 seconds Read

Răsturnare de situație în cazul crimei din Sibiu! Primul suspect reținut, Laurențiu Lăcătușu, nevinovat.

Într-un caz ce a șocat întreaga comunitate din Sibiu, autoritățile au făcut o răsturnare de situație surprinzătoare. După ce l-au reținut pe Laurențiu Lăcătușu, fost boxer și considerat unul dintre suspecții în cazul crimei omului de afaceri Adrian Kreiner, procurorii au anunțat că acesta nu este autorul crimei.

Răsturnare de situație în cazul crimei din Sibiu: Laurențiu Lăcătușu nu este, de fapt, asasinul lui Adrian Kreiner

Procurorii din Sibiu au declarat că nu există probe suficiente pentru a reține pe Laurențiu Lăcătușu drept autorul crimei. Deși existau indicii că acesta ar fi unul dintre cei trei suspecți implicați în omorul și tâlhăria lui Adrian Kreiner, investigațiile nu au furnizat suficiente dovezi pentru a lua o măsură preventivă împotriva sa.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Laurențiu Lăcătușu a fost indicat ca suspect în urma declarațiilor mai multor martori din dosar. Cu toate acestea, audierile și verificările efectuate până în prezent nu au dus la descoperirea unor probe convingătoare împotriva sa.

Cine este Laurențiu Lăcatușu, suspectul reținut în cazul crimei din Sibiu

Laurențiu Lăcătușu este un fost boxer profesionist și se căsătorise cu o săptămână înainte de comiterea crimei. Potrivit publicațiilor din Sibiu, acesta a fost prins de polițiști în județul Dolj, după ce a fost blocat în trafic în timp ce se plimba cu motocicleta prin comuna Valea Stanciului.

Cum s-a petrecut teribila crimă

Conform anchetei, trei bărbați au intrat în locuința lui Adrian Kreiner și l-au atacat pe acesta, torturându-l pentru a afla unde își ține averea. Victima a fost legată și supusă unor acte de tortură extrem de violente, până la moarte. Suspecții au acoperit apoi capul victimei cu o pătură înainte de a părăsi locuința.

Anchetatorii au stabilit că suspecții sunt cinci la număr, patru bărbați și o femeie, care au venit din județul Timiș și au închiriat un apartament în apropierea casei victimei. Doi dintre suspecți și femeia implicată în caz au fugit din țară după ce au aflat că victima a decedat.

În urma jafului, au fost furate 16 ceasuri în valoare de 200.000 de euro. Femeia suspectă ar fi încercat să găsească clienți pentru aceste ceasuri de lux. Ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate toți cei implicați în acest caz șocant.

Aceste informații oferite de autorități aduc o nouă perspectivă asupra cazului și ridică întrebări cu privire la identitatea adevăratului criminal. Investigațiile vor continua pentru a aduce dreptate și a aduce la lumină toate detaliile despre această teribilă crimă din Sibiu.

Te-ar putea interesa si: