QR Code-ul de pe turla Catedralei Mântuirii Neamului te ajută să donezi!

QR Code-ul de pe turla Catedralei Mântuirii Neamului te ajută să donezi!

author
1 minute, 48 seconds Read

QR Code-ul de pe turla Catedralei Mântuirii Neamului te ajută să donezi!

Catedrala Mântuirii Neamului din București a implementat un nou sistem de donații prin intermediul unui cod QR. Trecătorii care ridică privirea spre cer pot observa un imens cod QR amplasat pe una dintre turlele catedralei. Acesta a fost sesizat de mai mulți oameni și reprezintă o modalitate modernă și eficientă de a contribui la continuarea lucrărilor pentru pictura în mozaic a Catedralei Naționale.

Cum funcționează codul QR?

Codul QR este un acronim pentru Quick Response Code (Cod Răspuns Rapid). Este un tip de cod de bare bidimensional care poate stoca diverse informații și poate fi citit de către dispozitive specializate. În cazul Catedralei Mântuirii Neamului, scanarea codului QR te va direcționa către site-ul Patriarhiei Române, pictamcatedrala.ro.

Cum poți dona prin intermediul codului QR?

După ce ai scanat codul QR, vei fi redirecționat către secțiunea „CONTRIBUIE” de pe site-ul pictamcatedrala.ro. Aici vei găsi informații despre conturile în euro și lei disponibile pentru donații, precum și metodele de plată pe care le poți utiliza. De asemenea, poți afla detalii despre cum poți dona pentru o anumită icoană, un anumit sfânt sau o scenă din pictura în mozaic a Catedralei Naționale.

Despre Pictamcatedrala.ro

Pictamcatedrala.ro este o platformă online lansată în anul 2012 de către Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel. Scopul acestui site este de a sprijini pictarea Catedralei Naționale și de a oferi informații despre stadiul lucrărilor și modalitățile prin care oamenii pot contribui la acest proiect. Pe site sunt disponibile știri despre progresul lucrărilor, fotografii și filmări din atelierul în care se pregătesc icoanele în mozaic, precum și posibilitatea de a dona online.

Contribuția fiecărui donator este importantă pentru finalizarea lucrărilor de pictură a Catedralei Mântuirii Neamului. Prin intermediul codului QR amplasat pe turla catedralei, oricine poate contribui la acest proiect și poate fi parte din realizarea unei opere de artă deosebite, care va dăinui peste veacuri.

Te-ar putea interesa si: