Minivacanță în noiembrie: Patru zile libere pentru români!

Minivacanță în noiembrie: Patru zile libere pentru români!

author
1 minute, 15 seconds Read

Minivacanță în noiembrie: Patru zile libere pentru români!

În luna noiembrie, românii se vor bucura de o minivacanță de patru zile, la sfârșitul lunii. Aceasta vine în urma coincidenței dintre Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie, și Ziua Națională a României, pe 1 Decembrie.

Câte zile libere mai au românii în 2023

În acest an, românii mai au de așteptat până la patru zile libere. Pe lângă minivacanța din noiembrie, vor mai avea liber în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, și în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie.

Câte zile libere vor fi în 2024

Pentru anul viitor, calendarul aduce cu sine 17 zile libere oficiale. Cu două zile mai multe decât în 2023, anul 2024 va aduce sărbători precum Boboteaza și Sfântul Ion. Totuși, unele dintre aceste zile libere vor pica în weekend, astfel că nu vor fi considerate zile libere efective în plus.

Printre cele mai importante sărbători din 2024 se numără Anul Nou, Ziua Unirii Principatelor Române, Ziua Muncii, Paștele ortodox, Ziua Copilului, Rusalii, Adormirea Maicii Domnului, Ziua Națională a României și Crăciunul.

Astfel, românii vor avea ocazia de a se bucura de mai multe zile libere în anul următor și de a petrece timp alături de familie și prieteni. Este important de menționat că aceste date sunt oficiale și pot suferi modificări în funcție de deciziile autorităților.

Te-ar putea interesa si: