Magazinele ANAF: opțiuni de cumpărare și locații

author
2 minutes, 29 seconds Read

Magazinele ANAF: opțiuni de cumpărare și locații

Magazinele ANAF reprezintă o oportunitate pentru cei care doresc să achiziționeze diverse mărfuri la prețuri avantajoase. Acestea sunt amplasate atât în București, cât și în mai multe județe din România și oferă o gamă variată de produse la prețuri începând de la 1 leu.

Ce poți cumpăra din magazinele ANAF. Găsești cam tot ce-ți trece prin cap!

Magazinele ANAF pun la dispoziție o varietate impresionantă de obiecte confiscate de inspectori, vameși și polițiști. Acestea includ haine, jucării, obiecte de uz casnic, device-uri și chiar decorațiuni de Crăciun. Practic, orice produs care nu se vinde la licitație sau nu este distrus poate fi găsit pe rafturile acestor magazine. Prețurile sunt extrem de accesibile, iar Fiscul se ocupă de valorificarea acestor produse.

Locații magazine ANAF

Pe lângă magazinul din București, situat în Sectorul 4, pe strada Măriuca, nr.14, există și alte șapte locații deschise la nivel național. Acestea se găsesc în Galați, Târgoviște, Gorj, Timișoara, Oradea, Sibiu și Brașov. Fiecare magazin are adresa specifică, iar lista completă poate fi consultată pentru a găsi cea mai apropiată locație.

Ce poți cumpăra cu doar un leu din magazinele ANAF

Magazinele ANAF oferă oportunitatea de a achiziționa diverse produse la prețuri incredibil de mici. De exemplu, celebrele lumânări festive se vând cu doar 0,25 bani în aceste locații. Un ghiveci pentru flori poate fi achiziționat cu doar 0,70 de bani, iar un set de agrafe costă doar 1 leu.

Alte produse accesibile includ un fermoar ce costă 0,50 de bani, un aparat de masaj capilar ce se vinde cu doar 2 lei și o folie de protecție pentru ecranul telefonului ce poate fi achiziționată pentru doar 3,75 lei.

Magazinele ANAF oferă și articole vestimentare la prețuri foarte mici. Astfel, o rochie poate fi cumpărată începând de la 4 lei, ghetele pentru copii au prețuri care pornesc de la 7 lei, iar o pereche de balerini costă doar 1,5 lei. De asemenea, o cravată poate fi achiziționată cu doar 3 lei.

Pentru cei în căutare de încălțăminte, prețul pentru o pereche de pantofi cu toc pornește de la 3,5 lei, în timp ce un sutien costă tot 3,5 lei. O căciulă sau o pălărie pot fi achiziționate cu doar 4 lei, iar o umbrelă costă 3 lei în magazinele ANAF.

Magazinele ANAF reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să achiziționeze produse la prețuri foarte mici. Gama variată de obiecte disponibile face ca aceste magazine să fie o destinație atractivă pentru cumpărături. Cu toate acestea, este important de reținut că programul de funcționare al acestor magazine este limitat, iar magazinele din București nu sunt deschise în weekend.

Te-ar putea interesa si: