Cele mai amuzante glume despre aderarea României la Schengen

Cele mai amuzante glume despre aderarea României la Schengen

author
1 minute, 59 seconds Read

Cele mai amuzante glume despre aderarea României la Schengen

Ministrul austriac de Interne, Gerhard Karner, a prezentat Comisiei Europene „condiții clare” pentru admiterea României și Bulgariei în Air Schengen. Această nouă poziție a Austriei a stârnit un val de ironii și glume printre români.

Românii reacționează pe rețelele de socializare

Românii s-au manifestat interes pentru acest subiect și au început să facă glume pe rețelele de socializare. Un influencer a dat startul glumelor comparând tentativele repetate și eșuate ale României de a adera la Schengen cu admiterea la Medicină. Aceasta a fost una dintre cele mai amuzante glume legate de situația actuală.

Reacțiile românilor nu au întârziat să apară

Pe lângă gluma influencer-ului, românii au venit cu alte glume amuzante. Unii au spus că poate România va prinde un loc la taxă în Schengen, făcând referire la admiterea la universitate. Alți români au pus în discuție inteligenta românilor, întrebându-se dacă vor fi acceptați în Schengen doar pentru că plătesc o taxă.

Un alt comentariu ironic a fost legat de poziția Austriei, sugerând că România nu ar fi trebuit să se certe cu rușii și că acesta ar fi motivul pentru care nu a fost acceptată în Schengen până acum. Comparând situația cu un banc, un alt comentator a spus că România a ajuns pe radarul Africii și că atunci când România și Bulgaria vor intra în Schengen, toți ceilalți vor ieși.

Într-o altă glumă, se face o comparație cu un dosar cu șină, sugerând că indiferent cât de mult se străduiește România, întotdeauna va mai fi ceva de făcut pentru a fi acceptată în Schengen. O altă glumă face referire la echipa națională de fotbal a României, care încearcă de 8 ani să se califice la un Campionat European.

Concluzie

Aceste glume amuzante reflectă frustrarea și ironia românilor față de repetatele încercări nereușite ale României de a adera la Schengen. Cu toate acestea, este important să luăm în considerare faptul că aderarea la Schengen este un proces complex și că trebuie să îndeplinim anumite condiții pentru a fi acceptați.

Te-ar putea interesa si: