Jobul plătit cu 7.000 de lei lunar pe care românii îl evită

Jobul plătit cu 7.000 de lei lunar pe care românii îl evită

author
1 minute, 54 seconds Read

Bani mulți, dar meserie evitată

Un antreprenor din domeniul construcțiilor oferă un salariu de 7.000 de lei lunar pentru zidari, faianțari și zugravi, dar se confruntă cu dificultăți în găsirea angajaților potriviți. Despre acest job bine plătit, dar evitat de mulți români, s-a scris pe rețelele de socializare.

Salariu atractiv și posibilitate de creștere

Potrivit informațiilor furnizate de Adevărul și citate de România TV, antreprenorul a explicat că dorește să-și extindă echipa și să angajeze meseriași în domeniul construcțiilor. Salariul net oferit este de 7.000 de lei lunar, iar cei care demonstrează că sunt dedicați și au cunoștințe în domeniu pot beneficia de creșteri salariale treptate.

Asigurarea drepturilor angajaților

Angajatorul a subliniat că respectă toate prevederile legale privind angajarea și că, în cazul deplasărilor în țară, salariații vor beneficia de compensații pentru transport, cazare și diurnă.

Opinii împărțite

Cu toate că oferta pare tentantă, există persoane care sunt sceptice cu privire la veridicitatea acestui anunț. Unii susțin că mulți patroni promit mult la început, dar nu își respectă ulterior angajații. În același timp, alții consideră că meseriașii ar trebui să-și deschidă propriile firme pentru a câștiga mai mult, având în vedere prețurile ridicate și cererea mare de servicii în domeniul construcțiilor.

Explicații și argumente

Antreprenorul a revenit cu explicații și a subliniat că, într-adevăr, meseriașii pot să-și deschidă propriile firme, dar mulți nu sunt interesați de aspectele birocratice și de căutarea clienților. A oferit și un exemplu concret, menționând că un fost angajat s-a lăsat de muncă pentru a-și deschide o firmă, dar a revenit ulterior pentru că nu a reușit să facă față birocrației și a înregistrat pierderi financiare.

Meseriașii din domeniul construcțiilor se confruntă în continuare cu provocări în găsirea unui loc de muncă stabil și bine plătit. Cu toate acestea, oferta generoasă a antreprenorului ar putea reprezenta o oportunitate pentru aceștia, mai ales pentru cei care doresc să evite responsabilitățile administrative și să se concentreze exclusiv pe munca lor.

Te-ar putea interesa si: