"Îngerii căzuți: Dezvăluiri din alte dimensiuni în prezent?"

„Îngerii căzuți: Dezvăluiri din alte dimensiuni în prezent?”

author
2 minutes, 54 seconds Read

Îngerii căzuți: Dezvăluiri din alte dimensiuni în prezent?

David Copperfield și întâlnirea cu extraterestrul Blu32

Cunoscutul magician David Copperfield a ținut un spectacol impresionant în Las Vegas, în care a realizat trucuri magice incredibile. Unul dintre momentele care a captat atenția publicului a fost apariția unei farfurii zburătoare, care a fost asociată cu un extraterestru mic numit Blu32. Spectatorii au simțit o puternică energie și control spiritual în timp ce nava spațială levita deasupra lor. Mesajul lui Blu32 pentru oamenii de pe Pământ a fost „Vin în pace și dragoste”.

Dezbateri despre existența extratereștrilor

Subiectul existenței extratereștrilor a generat întotdeauna controverse și discuții aprinse. Există oameni care cred că noi am fost creați de o specie extraterestră avansată și că aceștia ar putea fi salvatorii planetei noastre. În ultimii ani, subiectul OZN-urilor și al inteligenței non-umane a devenit tot mai prezent în mass-media, stârnind interesul savanților și scepticilor.

Informații despre programele secrete ale guvernului SUA

În iunie 2023, David Charles Grusch, fost ofițer de luptă și veteran al agențiilor de informații geospatiale, a dezvăluit informații despre un program secret al guvernului SUA de recuperare a vehiculelor tehnice de origine non-umană. Grusch susține că există nave spațiale extraterestre în posesia guvernului american și că acestea provin dintr-o altă dimensiune. Deși nu a făcut parte direct din acest program, Grusch afirmă că a intervievat peste 40 de martori credibili în decursul a 4 ani.

Conexiunea dintre îngerii căzuți și fenomenul OZN

Există teorii conform cărora fenomenul OZN ar putea fi legat de îngerii căzuți și demoni care operează în lumea noastră. Potrivit Bibliei, îngerii căzuți au venit pe Pământ și au avut copii cu femei umane, rezultând ființele cunoscute sub numele de Nephilim. Aceste ființe hibride ar putea fi implicate în fenomenul OZN. Cercetătorii consideră că fenomenul OZN face parte dintr-un război spiritual între îngeri și demoni.

Raportarea și investigarea fenomenului OZN

În ultimii ani, mass-media a început să acorde o atenție mai mare fenomenului OZN. Piloți respectați au relatat întâlniri cu obiecte neidentificate care sfidează legile fizicii. Rapoartele despre programele secrete guvernamentale privind OZN-urile au ajuns în mass-media principală, pe măsură ce avertizorii publici au început să-și împărtășească poveștile lor. Această acoperire progresivă a fost numită „scara dezvăluirii” și indică o schimbare în atitudinea față de fenomenul OZN.

Fenomenul răpirii extraterestre și conexiunea demonică

Un alt aspect al fenomenului OZN este fenomenul răpirii extraterestre, care seamănă foarte mult cu întâlnirile demonice. Experții din domeniul paranormalului cred că răpirile ar putea fi experimente pentru programul de încrucișare demonică a îngerilor căzuți. Există rapoarte despre introducerea unui ac în buricul victimelor, pentru a extrage lichidul amniotic, iar mai recent, se raportează întâlniri amoroase directe între umani și extratereștri.

În concluzie, subiectul extratereștrilor și fenomenului OZN a generat dezbateri intense în rândul savanților și cercetătorilor. Dezvăluirile recente și informațiile prezentate de David Charles Grusch au adus acest subiect în atenția publicului larg. Este important să continuăm să investigăm și să analizăm cu obiectivitate aceste fenomene, pentru a înțelege mai bine lumea în care trăim și posibilele conexiuni cu lumi și dimensiuni necunoscute.

Te-ar putea interesa si: