Cazul misterios Morris Winthrop: o călătorie în timp din 1877 până în 1992?

Cazul misterios Morris Winthrop: o călătorie în timp din 1877 până în 1992?

author
2 minutes, 27 seconds Read

Cazul misterios Morris Winthrop: o călătorie în timp din 1877 până în 1992?

Un incident extrem de ciudat a avut loc în vecinătatea orașului Baltimore (Maryland, SUA) în iunie 1992. Informația a fost transmisă de un avocat (MB), care oferea servicii juridice pro bono pentru statul Maryland, reprezentând în special clienții cu dizabilități mintale. Iată ce a povestit ulterior avocatul:

Un client misterios

MB a fost desemnat să reprezinte un client într-un caz pro bono, care era găzduit într-un spital de stat din zona metropolitană Baltimore. Clientul, pe nume Morris Winthrop, declara că este din New Jersey și și-a trăit cea mai mare parte a vieții în New York. Cu toate acestea, nu existau înregistrări ale acestuia cu reședința în statul Maryland.

Descoperiri stranii

În timpul interviului cu Morris, avocatul a observat mai multe aspecte neobișnuite. Îmbrăcămintea acestuia părea să fie din epoca victoriană, iar o armă veche a fost găsită în buzunarul pantalonilor. De asemenea, Morris avea păr blond firav, un ten foarte palid și ochi albaștri foarte profunzi. Cu toate acestea, medicul spitalului a afirmat că pacientul avea unele pierderi de memorie, deși avocatul a avut impresia că acesta știa exact ce se întâmplă.

Dispariția misterioasă

După interviu, avocatul i-a comunicat lui Morris că este reținut prin ordin judecătoresc și că va căuta o dată de audiere. Cu toate acestea, a doua zi, biroul procurorului din Baltimore l-a informat pe avocat că serviciile sale nu mai sunt necesare în acest caz și nu i-au furnizat alte informații. Contactând medicul care îl trata pe Morris, avocatul a aflat că acesta nu mai era în spital și nu știa unde a fost dus.

O investigație persistentă

Curios și intrigat de cazul Morris Winthrop, avocatul a angajat un detectiv privat pentru a investiga. Cu toate acestea, au fost găsite foarte puține informații despre Morris, cu excepția faptului că un bărbat cu același nume locuise în New York City în anul 1877 până când a dispărut fără urmă. Toată proprietatea sa fusese abandonată, iar poliția nu a găsit nicio dovadă de vreo înscenare.

O obsesie nerezolvată

De-a lungul anilor, avocatul a continuat să caute informații despre Morris Winthrop, angajând mai mulți anchetatori privați. Cu toate acestea, nu s-a găsit nimic. Avocatul se întreabă dacă Morris a fost cu adevărat un călător în timp și dacă îl va mai contacta vreodată, așa cum i-a promis.

Aceasta este povestea misterioasă a lui Morris Winthrop, un caz care încă stârnește curiozitatea și uimirea celor care au aflat despre el. Este posibil ca răspunsurile să fie ascunse în trecutul îndepărtat sau poate că Morris a dispărut pentru totdeauna într-un alt timp și spațiu.

Te-ar putea interesa si: