Incendiu puternic lângă Capitală: Pericol de explozie într-un service auto. Focul a fost stins | FOTO UPDATE

Incendiu puternic lângă Capitală: Pericol de explozie într-un service auto. Focul a fost stins | FOTO UPDATE

author
1 minute, 13 seconds Read

Incendiu puternic într-un service auto lângă Capitală

Un puternic incendiu a izbucnit în această dimineață în apropierea Capitalei, în orașul ilfovean, Bragadiru. Flăcările au pornit de la un service auto, iar nori de fum au cuprins întreaga zonă. Până la această oră nu au fost înregistrare victime, dar vizibilitatea pe Șoseaua Alexandria este afectată de fumul gros. Circulația auto se desfășoară cu dificultate.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat

Incendiul a fost lichidat, anunță ISU București Ilfov. Mai mult, o persoană a suferit un atac de panică și a fost asistată medical la fața locului, dar a necesitat transportul la spital, mai transmit pompierii. De asemenea, la ora transmiterii acestei știri, strada Diamantului este închisă.

Incendiu puternic lângă Capitală

Incendiul se manifestă pe strada Diamantului, Bragadiru, Ilfov, cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. ”Intervenim pentru stingerea unui incendiu, produs la un service auto de pe str. Diamantului, Bragadiru, Ilfov. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. În acest moment incendiul este localizat. Au fost alertate 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de intervenție și salvare la înălțime, 1 autospecială de descarcerare. Misiunea este în dinamică, revenim cu date”, a declarat Slt. Ana Covașniuc, purtător de cuvânt al ISU București-Ilfov. Nu s-au înregistrat victime. Rămâne doar disconfortul provocat locuitorilor și celor care tranzitează zona.

Te-ar putea interesa si: