Gabriela Firea urmează exemplul lui Liviu Dragnea. Vlogul senatoarei! | VIDEO

author
1 minute, 39 seconds Read

Gabriela Firea urmează exemplul lui Liviu Dragnea. Vlogul senatoarei! | VIDEO

Fostul primar al Capitalei și ministrul al Familiei, Gabriela Firea, a decis să urmeze exemplul fostului ei șef, Liviu Dragnea, și să își lanseze propriul vlog. Anunțul a fost făcut pe pagina personală de Facebook a senatoarei de Ilfov, vineri, pe 24 noiembrie.

Gabriela Firea și-a lansat primul vlog

Gabriela Firea și-a invitat fanii și urmăritorii să o urmărească pe Youtube și TikTok. Fosta jurnalistă de la Antena 1 a evidențiat că aceasta este o premieră nu doar pentru fani, ci și pentru ea.

Primul subiect: victimele violenței domestice

Gabriela Firea va dezbate în primul episod al vlogului său problema violenței domestice. După aceasta, internauții vor putea discuta despre egalitatea de șanse și echitatea în cuplu.

Firea, posibil candidat PSD pentru Primăria Capitalei

Deși s-a retras din toate funcțiile politice în urma scandalului generat de „Azilele groazei”, este posibil ca Gabriela Firea să fie candidatul PSD pentru Primăria Capitalei. Liderul PSD Marcel Ciolacu a revenit la gânduri mai bune în ceea ce o privește și își dorește să o arunce în lupta pentru mandatul de primar general, funcție pe care aceasta a deținut-o în trecut.

Relații împăcate în familia Pandele-Firea

Cuplul Pandele-Firea pare că și-a rezolvat problemele cu Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 și finul celor doi politicieni. Scandalul care a determinat-o pe Firea să se retragă din funcții a dus la răcirea relațiilor dintre cele două familii, dar acum pare că s-au împăcat.

Relansarea romanului ”Trei Motive”

La scurt timp după ce și-a recâștigat funcțiile politice, Gabriela Firea și-a relansat romanul ”Trei Motive”, care a fost publicat înainte de debutul său politic. Cartea evidențiază rolul femeilor în societate, iar în următoarea versiune, Firea va descrie cele mai dificile momente din politică, inclusiv momentul care a determinat-o să renunțe la funcția de ministru.

Te-ar putea interesa si: