Îmbrăcămintea lui Marcel Ciolacu: Originea și prețul

Îmbrăcămintea lui Marcel Ciolacu: Originea și prețul

author
1 minute, 45 seconds Read

Îmbrăcămintea lui Marcel Ciolacu: Originea și prețul

Marcel Ciolacu a acceptat provocarea de a dezvălui de unde se îmbracă, mai ales după ce Rareș Bogdan a sugerat zilele trecute că membrii PSD poartă încălțăminte de lux. Echipa Mediaflux a căutat prețurile hainelor și pantofilor purtați de premier.

De unde se îmbracă Marcel Ciolacu

Cu câteva zile în urmă, Rareș Bogdan făcea observații despre Marcel Ciolacu și membrii Partidului Social Democrat, sugerând că aceștia dețin încălțăminte de lux în valoare de mii de euro. Rareș Bogdan a declarat: „N-am pantofi de 1.500 de euro. Și sunt un om bogat și port haine scumpe. N-am pantofi de 1.500 de euro. Sunt invidios. Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-și cumpere niște galoși!”, potrivit declarațiilor sale.

Marcel Ciolacu a ținut să îi răspundă liderului PNL, afirmând: „Chiar dacă vă dezamăgesc, nu am pantofi de 1.500 de euro. Blugi normali, sacou. Întrebați-o pe doamna Adina Buzatu, și blugii sunt tot de la dânsa. În ceea ce privește sacoul, costumele, le am pe marea majoritate, cred că 99%, de la doamna Adina Buzatu. Și foarte multe perechi de pantofi. În primul și în primul rând, domnul Rareș Bogdan trebuia să întrebe dacă este adevărată acea știre și atunci ar fi fost mai mult decât colegial. Eu așa aș fi procedat dacă dânsul ar fi avut un astfel de atac”, a declarat Marcel Ciolacu conform RomâniaTv.

Cât costă hainele premierului

Echipa Mediaflux s-a uitat și ea pe site-ul creatoarei Adina Buzatu pentru a vedea prețurile la hainele purtate de Marcel Ciolacu. Astfel, o pereche de blugi costă 595 de lei, costumele au prețuri cuprinse între 3.500 și 4.000 de lei, iar pantofii costă în jur de 1.200 de lei.

Aceste informații contrazic declarațiile lui Rareș Bogdan și confirmă afirmațiile lui Marcel Ciolacu că nu deține încălțăminte de lux în valoare de mii de euro.

Te-ar putea interesa si: