Avertisment ENEL pentru 3 milioane de români: Pregătiți-vă pentru iarnă!

Avertisment ENEL pentru 3 milioane de români: Pregătiți-vă pentru iarnă!

author
1 minute, 42 seconds Read

Avertisment ENEL pentru 3 milioane de români: Pregătiți-vă pentru iarnă!

ENEL România a emis un avertisment important pentru cei trei milioane de clienți pe care îi are, în legătură cu pregătirea pentru sezonul rece. Compania îi îndeamnă pe români să efectueze o serie de acțiuni înainte de iarnă, pentru a reduce consumul de energie și implicit pentru a avea facturi mai mici.

Verificarea sistemelor de încălzire

Enel Energie SA a emis recent o notificare prin care subliniază importanța verificării sistemelor de încălzire înainte de sezonul rece. Compania evidențiază faptul că aceste verificări periodice sunt necesare pentru asigurarea funcționării optime și sigure a instalațiilor de încălzire. Prin efectuarea acestor verificări, clienții vor avea garanția că vor consuma energie în mod eficient și vor preveni potențiale incidente neplăcute.

Programe specializate de întreținere

Enel informează că oferă programe specializate de întreținere și verificare a instalațiilor de gaz, conforme cu normele în vigoare și standardele de calitate ridicate. Aceste programe au ca scop evitarea problemelor și asigurarea bunei funcționări a sistemelor de încălzire. Compania subliniază importanța colaborării strânse cu clienții pentru asigurarea unei încălziri eficiente și sigure în sezonul rece.

Controale la furnizorii de gaze naturale

Recent, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunțat că Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) desfășoară controale la furnizorii de gaze naturale care mențin tarifele la un nivel ridicat fără justificare. Sebastian Burduja susține că sancțiunile aplicate acestor companii sunt la un nivel fără precedent. ANRE va clarifica situația în perioada următoare.

Enel România atrage atenția asupra importanței pregătirii pentru sezonul rece și a verificării periodice a sistemelor de încălzire. Prin respectarea acestor măsuri, românii vor avea parte de o încălzire eficientă și sigură în locuințele lor, evitând astfel problemele neplăcute și facturile mari.

Te-ar putea interesa si: