Descoperiri în telefoanele adolescenților sinucigași din Lupeni

Descoperiri în telefoanele adolescenților sinucigași din Lupeni

author
1 minute, 12 seconds Read

Descoperiri în telefoanele adolescenților sinucigași din Lupeni

Apar noi informații despre tragedia care a șocat România sâmbătă, atunci când două adolescente din Uricani, județul Hunedoara, s-au sinucis împreună în fosta fabrică din Lupeni. Apar noi detalii cumplite din ancheta deschisă de autorități în Valea Jiului.

Răsturnare de situație în cazul adolescentelor care s-au omorât împreună în Lupeni

Fetele erau colege de clasă și aveau 15 ani. Surse din anchetă citate de presa locală arată că polițiștii au găsit sus pe turn telefoanele și hainele fetelor. Tot acolo a fost găsit un pachet de țigări. Fetele, Alexandra Mocanu și Georgiana Siminescu, au fost găsite cu fața în sus, semn că ar fi putut să se arunce cu spatele de la înălțimea indicată.

Ce s-a găsit în telefoanele fetelor

Potrivit primarului din Uricani, cele două fete proveneau din familii obișnuite. În telefoanele fetelor exista mesaje care indică o stare anxioasă și depresivă a celor două. Mai mult, tatăl uneia dintre fete este angajat al Primăriei Uricani.

Ancheta în desfășurare

Ancheta se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani. Potrivit ISJ Hunedoara, adolescentele nu lipseau de la școală și nu s-au plâns colegilor că ar avea probleme acasă. Motivul pentru care au decis să recurgă la gestul sinucigaș rămâne deocamdată necunoscut.

Te-ar putea interesa si: