Nicușor Dan vizează un nou mandat: Autobuze electrice în trafic.

Nicușor Dan vizează un nou mandat: Autobuze electrice în trafic.

author
1 minute, 51 seconds Read

Nicușor Dan vizează un nou mandat: Autobuze electrice în trafic

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, intenționează să își îmbunătățească imaginea în rândul bucureștenilor înaintea alegerilor locale din 2024, prin introducerea de autobuze electrice în trafic. Anunțul a fost făcut vineri, iar primul lot de 20 de autobuze va fi pus în circulație începând de sâmbătă.

Autobuzele electrice trec testul de anduranță

Nicușor Dan se mândrește cu faptul că primele 20 de autobuze electrice au trecut cu succes testul de anduranță și vor putea fi văzute în trafic pe liniile 330 și 335. Cu toate acestea, criticile nu întârzie să apară, mulți bucureșteni acuzând administrația locală că nu rezolvă problemele urgente, precum încălzirea locuințelor și furnizarea apei calde.

Dotări moderne pentru autobuzele electrice

Potrivit primarului general, aceste autobuze electrice vor fi echipate cu toate dotările necesare pentru a asigura confortul pasagerilor. Printre facilități se numără aer condiționat, posibilitatea de plată direct cu cardul și port USB pentru telefoanele mobile. De asemenea, aceste autobuze vor avea o autonomie de aproximativ 300 de kilometri și o garanție de opt ani sau 480 de mii de kilometri.

Aspirația lui Nicușor Dan pentru un nou mandat

Nicușor Dan își exprimă dorința de a candida pentru încă un mandat la Primăria Capitalei. El consideră că există o așteptare din partea publicului de dreapta din România pentru o construcție politică care să țină cont și de antreprenori și de liberi profesioniști. Nicușor Dan afirmă că va face tot ce îi spune electoratul să facă și că, în acest scop, Partidul Național Liberal (PNL) i-a cerut să se înscrie în partid.

Un candidat unic pentru dreapta politică

Primarul Capitalei susține că este necesar să existe un candidat unic de dreapta pentru a asigura o guvernare de acest fel. Indiferent de candidatul PSD, el estimează că acesta va obține între 30% și 40% din voturi, iar pentru a avea o guvernare de dreapta, este esențial să existe un candidat unic pe dreapta.

Articolul a fost scris în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Te-ar putea interesa si: