Descoperire surprinzătoare în Satu Mare: un bărbat află că deține un BMW când plătește impozitele

Descoperire surprinzătoare în Satu Mare: un bărbat află că deține un BMW când plătește impozitele

author
2 minutes, 12 seconds Read

Descoperire surprinzătoare în Satu Mare: un bărbat află că deține un BMW când plătește impozitele

Un bărbat din Satu Mare a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a mers să își plătească impozitele. Aflându-se la ghișeu, acesta a aflat că figurează în baza de date cu un al doilea autoturism, un BMW Seria 5. Tânărul în vârstă de 31 de ani a sesizat imediat poliția, iar ulterior s-a descoperit că în spatele acestui caz se afla un individ din Mehedinți care încerca să evite plata impozitelor și a eventualelor amenzi.

Bărbatul sesizează poliția

După ce a fost informat că figurează în baza de date cu un BMW pe numele său, tânărul s-a dus direct la poliție pentru a sesiza problema. Acesta a declarat că nu recunoaște contractul de vânzare-cumpărare prezentat de polițiști și că semnătura de pe document nu îi aparține. Investigând mai departe, autoritățile au descoperit că documentul fals era opera unui alt tânăr în vârstă de 25 de ani din județul Mehedinți.

Falsificarea contractului de vânzare-cumpărare

Potrivit informațiilor obținute de la PresaSM, individul din Mehedinți a mers la Biroul de Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Tâmna și a folosit un contract de înstrăinare-dobândire falsificat pentru a scoate BMW-ul Seria 5 din evidența fiscală a primăriei. Scopul acestuia era de a evita plata impozitelor și a eventualelor amenzi.

Infractorul prins pe rețelele sociale

Victima, bărbatul din Satu Mare, a reușit să dea de infractor prin intermediul rețelelor sociale. Acesta l-a contactat pe individ, care i-a promis că, odată ce va reveni în țară, îl va căuta pentru a rezolva neînțelegerea. Cu toate acestea, promisiunea nu s-a concretizat, iar bărbatul a decis să sesizeze poliția.

Amenză penală pentru infractor

În urma anchetei desfășurate, magistrații Judecătoriei Carei au decis să aplice tânărului de 25 de ani din Mehedinți o amendă penală în valoare de 5.250 de lei pentru fapta sa. Astfel, acesta va trebui să suporte consecințele legale ale acțiunilor sale.

Această descoperire surprinzătoare în Satu Mare aduce în atenție importanța verificării atente a documentelor și a tranzacțiilor în domeniul auto. Este esențial ca cetățenii să fie atenți și să raporteze orice suspiciune de falsificare sau fraudă autorităților competente, pentru a se asigura că sunt înregistrate corect și că nu sunt victime ale unor infracțiuni.

Te-ar putea interesa si: