Lucian Burdujan, fostul fotbalist dispărut, a fost găsit.

Lucian Burdujan, fostul fotbalist dispărut, a fost găsit.

author
1 minute, 40 seconds Read

Fostul fotbalist Lucian Burdujan, dat dispărut, a fost găsit

Lucian Burdujan, fostul fotbalist dat dispărut în luna noiembrie a anului trecut, s-a prezentat miercuri la sediul Secției 11 Poliție din Piatra Neamț. Acesta a fost dat dispărut de către familie, însă a precizat că a plecat voluntar de la adresa de domiciliu.

Refuzul de a dezvălui informații și relația cu familia

Lucian Burdujan a refuzat să ofere detalii cu privire la locul în care a fost în perioada în care familia sa nu l-a putut contacta. De asemenea, fostul fotbalist a declarat că nu dorește să ia legătura cu rudele sale și nu a dezvăluit adresa la care locuiește. Familia lui a fost informată cu privire la aceste aspecte.

Mesajul emoționant postat pe Facebook

Înainte de a se prezenta la poliție, Lucian Burdujan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dedicat tatălui său, care a decedat în luna octombrie. Fostul atacant a scris: „Nu există pierdere sau durere mai mare în viață ca atunci când pierzi pe cineva… un om cu caracter și de valoare… Odihnește-te în pace, Tata!”.

Cariera fotbalistică a lui Lucian Burdujan

Lucian Burdujan a avut o carieră bogată în fotbalul românesc, evoluând la echipe precum Rapid, Steaua, FC Vaslui și FCSB. El a făcut parte din echipa Rapidului în sezonul european 2005-2006, când echipa a ajuns până în sferturile Cupei UEFA.

În total, Burdujan a jucat în 171 de meciuri în prima ligă din România și a reușit să marcheze 36 de goluri. Cariera sa s-a încheiat în anul 2020.

Concluzii

Lucian Burdujan, fostul fotbalist dat dispărut, a fost găsit în cele din urmă și s-a prezentat la poliție. Despre motivele plecării sale și relația cu familia, Burdujan a refuzat să ofere informații. Cariera sa în fotbal este una impresionantă, având evoluții la echipe de top din România.

Te-ar putea interesa si: