Accident rutier Şerban Huidu în Bucureşti, permis recuperat recent

Accident rutier Şerban Huidu în Bucureşti, permis recuperat recent

author
1 minute, 18 seconds Read

Accident rutier cu implicarea lui Șerban Huidu în București

Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor”, Șerban Huidu, a fost implicat într-un accident rutier în București. Potrivit surselor, acesta ar fi fost amendat cu 590 lei și 3 puncte penalizare pentru neasigurare la schimbarea benzii.

Detalii despre accidentul rutier

Accidentul a avut loc pe Calea Giulești din București, între autoturismul condus de Șerban Huidu și o mașină Bolt, conform unor surse. Șoferul mașinii Bolt îl acuză pe Huidu că i-ar fi tăiat calea.

Condamnare anterioară

Este important de menționat că Șerban Huidu a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare cu suspendare și interdicția de a se urca la volan timp de șase ani, în urma unui accident rutier în 2011, în care au murit trei oameni.

Teste pentru consum de alcool și stupefiante

După incidentul rutier recent, toți șoferii implicați au fost testați pentru consumul de alcool și stupefiante. Rezultatele testelor au ieșit negative.

Istoricul permisului de conducere al lui Șerban Huidu

După 12 ani de la tragicul accident rutier în care trei oameni și-au pierdut viața, Șerban Huidu și-a recăpătat permisul de conducere în august 2022. Acesta a declarat că a obținut carnetul de conducere abia anul trecut, după 11 ani de la accident.

Este important de menționat că Șerban Huidu conduce foarte rar și că permisul său a fost recuperat recent, în conformitate cu legislația în vigoare.

Articolul a fost scris în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Te-ar putea interesa si: