Capelă pentru rugăciuni în Parlamentul aleșilor

Capelă pentru rugăciuni în Parlamentul aleșilor

author
1 minute, 29 seconds Read

Capelă pentru rugăciuni în Parlamentul aleșilor

Aleșii își fac o capelă pentru rugăciuni în Parlament. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că va sprijini construirea primei capele dedicată rugăciunii în Parlamentul României.

Președintele Senatului promite sprijin pentru capela din Parlament

Fostul premier, actual președinte al Senatului, a promis marți la reuniunea din Parlament intitulată Mic Dejun cu Rugăciune (după modelul american consacrat încă din 1920) că va sprijini crearea primei capele dedicată rugăciunii din Parlamentul României.

Ambasadori și reprezentanți religioși participă la reuniune

La reuniunea de marți din Parlament au participat ambasadori, reprezentanții tuturor cultelor religioase, reprezentanți ai societății civile, senatori și deputați.

Nicolae Ciucă, susținător al proiectului

Nicolae Ciucă a declarat recent că în misiunile pe care le-a condus ca general în afara țării a construit lăcașe de rugăciune alături de camarazii săi cu propriile mâini. Un asemenea lăcaș de cult din lemn, construit în Afganistan de Nicolae Ciucă și echipa sa, a fost adus la Craiova și este funcțional și astăzi.

Sprijin pentru ideea de capelă în Parlament

„Astăzi, la Conferința ,,Leadership politic în identitate creștină” organizată de Grupul de Rugăciune al Parlamentului, am promis că voi sprijini ideea de a crea o capelă în clădirea Legislativului”, a scris pe Facebook Nicolae Ciucă.

El i-a felicitat pe membrii Grupului de Rugăciune din Parlament pentru activităţile lor. „Sper ca acest parteneriat cu cultele din România să se dezvolte şi mai mult, pentru că împreună putem realiza marile schimbări de care societatea are nevoie”, a spus preşedintele Senatului.

Articolul a fost scris în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Te-ar putea interesa si: