Klaus și Carmen Iohannis dansează într-un liceu din Kenya | VIDEO

Klaus și Carmen Iohannis dansează într-un liceu din Kenya | VIDEO

author
2 minutes, 10 seconds Read

Klaus și Carmen Iohannis dansează într-un liceu din Kenya | VIDEO

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au fost surprinși dansând pe ritmuri africane într-un liceu din Kenya. Cei doi au fost invitați să participe la un eveniment organizat într-o școală de fete, unde România a făcut și o donație. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, iar dansul lor a impresionat publicul.

Klaus și Carmen Iohannis, dans pe ritmuri africane

În cadrul vizitei lor de stat în Kenya, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au vizitat joi liceul de fete Uthiru din Kangemi. Aceștia au transmis că România a făcut o donație prin programul de asistență pentru dezvoltare. La evenimentul de inaugurare, a fost organizat un dans tradițional în care un grup de fete a dansat alături de prima doamnă. Carmen Iohannis s-a prins repede în ritmul african al fetelor, dar nu a reușit să prindă pașii, așa că a renunțat repede. În schimb, președintele a preferat să stea pe margine și să se bucure de spectacol.

Autoritățile locale, încântate de vizita președintelui român

Guvernatorul districtului kenyan Kiambu, Kimani Wamatangi, a fost încântat de prezența președintelui român Klaus Iohannis și a soției sale, Carmen Iohannis, la liceul de fete Uthiru. El a postat pe pagina sa de Facebook câteva precizări în legătură cu vizita acestora. Wamatangi a mulțumit delegației pentru vizita în districtul lor și a apreciat sprijinul acordat de Guvernul României în sectorul educației. De asemenea, a menționat donația generoasă de laptopuri și televizoare inteligente către liceul de fete Uthiru. Oficialul kenyan a subliniat și faptul că prezența președintelui român a adus bucurie și încurajare elevelor care susțin examenele pentru certificatul de învățământ secundar din Kenya.

Klaus Iohannis, în safari

Pe parcursul vizitei lor oficiale în Kenya, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au avut parte și de o experiență în safari. Aceștia au vizitat Parcul Național Nairobi și au admirat biodiversitatea variată a acestuia. Imaginile surprinse în timpul safariului au făcut furori pe rețelele de socializare din țară. Administrația Prezidențială a menționat că vizita în parc nu era planificată inițial, dar președintele a fost invitat de partea kenyană să viziteze această atracție unică în lume.

Articolul a fost scris în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Te-ar putea interesa si: