Schimbare majoră la America Express: Anamaria Prodan se aliază cu o echipă! FOTO

Schimbare majoră la America Express: Anamaria Prodan se aliază cu o echipă! FOTO

author
1 minute, 45 seconds Read

Schimbare majoră la America Express: Anamaria Prodan se aliază cu o echipă! FOTO

O nouă schimbare surprinzătoare are loc în competiția America Express, unde doar șase echipe au mai rămas în cursă. Ediția de diseară promite să aducă surprize de proporții și invitați pe măsură, iar una dintre aceste surprize este intrarea Anamariei Prodan în competiție alături de Cătălin și Romică Țociu.

America Express, surpriză uriașă pentru Cătălin și Romică Țociu

Familia Țociu a pierdut lupta pentru ultima șansă, dar Zeul Soare i-a iertat și le-a oferit a doua șansă. Cursa care începe diseară se anunță una spectaculoasă, fiind ultima în Ecuador. Echipele se vor lupta pentru obținerea imunității, care le asigură biletele pentru Argentina și accesul într-o nouă etapă a competiției.

Provocări inedite pentru concurenții America Express

Ultima etapă din Ecuador va avea loc pe un traseu aparte, Ruta del Sol, drumul care a inspirat actuala ediție a show-ului America Express. Aris și Alexia Eram, Iulia Albu și Mike, Giulia și Vlad Huidu, Ada și Tony Galeș, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, precum și Romică și Cătălin Țociu, însoțiți de Anamaria Prodan, vor avea de îndeplinit misiuni unice pe acest drum încărcat de istorie și care unea triburile indigene cu plajele Pacificului.

Anamaria Prodan debutează în competiție

Deși norocul le-a surâs, echipa Țociu are în față noi provocări odată cu intrarea Anamariei Prodan în competiție. Impresara va fi cel de-al treilea membru al echipei, iar reacțiile din cadrul competiției și impactul pe care îl va avea asupra echipei rămân pentru moment o enigmă.

Cursa America Express continuă

În această seară, de la ora 21:00, pe Antena 1, puteți urmări evoluția celor șase echipe rămase în competiția America Express și cum se vor descurca în fața provocărilor pe traseul Ruta del Sol. Misiunile unice și drumul încărcat de istorie promit să aducă momente spectaculoase și suspans în acest show de aventură.

Te-ar putea interesa si: