Misterul trupului și sufletului: Despre iluzia corpului și experiența acestuia în realitate! - Almeea - site spiritual și de vindecare

Misterul trupului și sufletului: Despre iluzia corpului și experiența acestuia în realitate! – Almeea – site spiritual și de vindecare

author
3 minutes, 6 seconds Read

Misterul trupului și sufletului: Despre iluzia corpului și experiența acestuia în realitate!

Corpul este in cele din urma o iluzie. Este un instrument, ca o masina. Persoana care conduce masina foloseste masina doar pentru a ajunge din punctul A in punctul B. Soferul nu este masina. Mai degraba, soferul este persoana care foloseste masina pentru a obtine un anumit rezultat si, uneori, care schimba masina cu o alta masina atunci cand cea veche se defecteaza.

Corpul și sufletul: o relație strânsă

Cand un suflet intra intr-un corp, foloseste acel corp pentru a interactiona cu realitatea tridimensionala. Sufletul este soferul si corpul este masina, iar cand corpul moare sufletul pleaca sa locuiasca in alt corp, mai sanatos. Corpul este o inteligenta biologica si poti comunica cu el. Cand ai o crampe sau cand ti-e foame, corpul tau iti va spune, dar cand nu exista niciun utilizator care sa primeasca acea intrare, acesta devine nul. Corpul nu are viata in afara de viata pe care i-o da sufletul, deci cu alte cuvinte ai putea spune ca un trup este neutru (nici bun, nici rau).

Cum folosim corpul nostru?

Un corp este doar un costum spatial biologic care poate fi programat in orice fel, asa ca depinde de utilizator cum foloseste acel corp. Corpul poate fi o inchisoare, dar numai atunci cand reflecta acea stare de spirit a utilizatorului. Unii oameni cred ca durerea este o pedeapsa de la Dumnezeu si placerea este o rasplata de la Dumnezeu, dar aceasta este o conceptie totala gresita. Durerea si placerea sunt doar stimuli, raspunsuri din partea corpului cand simte ceva. Corpul este un dar si, atunci cand este ranit, va simti durere, nu pentru ca durerea este rea, ci pentru ca acesta este modul in care corpul distinge durerea de placere.

Depășirea dualității și căutarea sensului vieții

Majoritatea oamenilor devin prinsi in dualitatea lui durere si placere si cauta droguri, vanitate, bani si perversitati pana cand isi dau seama ca toata suferinta provine din atasament. Ei se vor trezi intr-o zi, imediat, si vor deveni constienti de faptul ca in curand vor imbatrani, se vor imbolnavi, isi vor pierde persoana iubita si vor muri. Majoritatea oamenilor, cand ajung in acest punct, vor deveni foarte religiosi si vor cauta un nou sens pentru viata. Nu este evident?

Descoperirea adevăratului sens al vieții

Sensul vietii nu este corpul. Este faptul ca esti in viata in primul rand si nu vei muri niciodata. As putea sa va spun ca trupul este o iluzie, dar asta nu este in intregime adevarat. In realitate, corpul este o iluzie, dar in timp ce esti in el, il experimentezi ca pe o realitate. Corpul este 99,9999% spatiu gol. Este compus din atomi minusculi care se rotesc in spatii uriase goale, iar atomii nu sunt nici macar obiecte solide. Ei sunt literalmente pachete de unde de energie si informatii. Corpul nu este in intregime o iluzie, ci cel putin o versiune foarte limitata a ceea ce se intampla cu adevarat.

Corpul ca matrice energetică

Corpul pare atat de fizic cand vibreaza la a treia densitate si astfel oamenii devin atasati de lumea fizica, materiala. Corpul nu este fizic in modul in care majoritatea oamenilor cred ca este. Mai degraba, este o matrice energetica sau un model geometric de flux electromagnetic care este controlat de minte si emotii. Doar atunci cand un suflet si-a purificat corpurile emotionale, mentale si spirituale, corpul fizic poate fi modelat in orice fel sau forma pe care utilizatorul o considera potrivita. Corpul este mecanismul perceptiv pentru dimensiunea a treia, mintea este mecanismul perceptiv pentru dimensiunea a patra, iar inima si corpul de lumina de cristal sunt mecanismele perceptive pentru dimensiunea a cincea.

Te-ar putea interesa si: