Prognoză meteo: Vreme caldă în următoarea lună

Prognoză meteo: Vreme caldă în următoarea lună

author
1 minute, 44 seconds Read

Prognoză meteo: Vreme caldă în următoarea lună

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarea lună, intervalul 06.11.2023 – 04.12.2023, și au anunțat că temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în timp ce precipitațiile vor fi rare.

Prognoza meteo pentru săptămâna 06.11.2023 – 13.11.2023

În următoarea săptămână, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice. De asemenea, se așteaptă un regim pluviometric excedentar în regiunile vestice, nordvestice și centrale, cu precădere în zona Carpaților Occidentali și în nordul Carpaților Orientali, în timp ce în restul țării precipitațiile vor fi apropiate de normal.

Vremea în săptămâna 13.11.2023 – 20.11.2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă în toată țara, dar mai ales în regiunile sud-estice. În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi deficitare în toate regiunile, dar cu o accentuare în zonele montane și în extremitatea de sud-est a țării.

Cum va fi vremea în săptămâna 20.11.2023 – 27.11.2023

În intervalul menționat, temperatura medie a aerului va fi ușor mai ridicată decât în mod normal pentru această perioadă, atât la nivelul întregii țări, cât și în special în extremitatea de sud-est a teritoriului. În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi apropiate de valorile normale în toate regiunile conform ANM.

Prognoza meteo pentru săptămâna 27.11.2023 – 04.12.2023

În ultima săptămână a intervalului prognozat, mediile valorilor termice vor fi ușor peste cele specifice pentru această perioadă pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sudice și sud-estice.

Aceste prognoze meteorologice ne oferă o idee despre cum va fi vremea în următoarea lună, iar populația este încurajată să se pregătească corespunzător pentru a face față acestor condiții meteorologice.

Te-ar putea interesa si: