Doi suspecți prinși în cazul crimei milionarului din Sibiu

Doi suspecți prinși în cazul crimei milionarului din Sibiu

author
1 minute, 40 seconds Read

Doi suspecți prinși în cazul crimei milionarului din Sibiu

Poliția a reușit să prindă doi dintre cei trei suspecți implicați în cazul crimei milionarului din Sibiu. Tribunalul Sibiu a emis duminică mandate de arestare preventivă pe numele celor trei bărbați: Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță.

Cooperare cu polițiștii din mai multe țări

Având în vedere gravitatea cazului, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a solicitat sprijin internațional pentru prinderea suspecților. Astfel, Poliția Română a colaborat cu autoritățile din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda. În urma acestei cooperări, poliția română a reușit să localizeze doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în legătură cu acest caz. Aceștia au fost găsiți pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în Scoția și Irlanda de Nord.

Al treilea suspect încă nu a fost localizat

Deși doi dintre suspecți au fost prinși, autoritățile române continuă activitățile specifice pentru a localiza și prinde și al treilea bărbat bănuit în legătură cu această crimă.

Omul de afaceri Adrian Kreiner, bătut și jefuit în propria casă

Cazul a avut loc pe data de 6 noiembrie, când omul de afaceri Adrian Kreiner a fost victima unei tâlhării violente în propria sa locuință. Potrivit procurorilor, hoții au bătut și jefuit victima, furând ceasuri în valoare de 200.000 de euro. Cu toate acestea, banii aflați în casă nu au fost luați. În momentul atacului, în casă se aflau și iubita și fiica omului de afaceri, care nu au fost agresate fizic.

Autoritățile continuă investigațiile în acest caz și sunt determinate să prindă și să aducă în fața justiției toți cei implicați în această crimă.

Te-ar putea interesa si: