Supraviețuirea femeii care a sărit de la etajul 86: o poveste incredibilă

Supraviețuirea femeii care a sărit de la etajul 86: o poveste incredibilă

author
2 minutes, 19 seconds Read

Supraviețuirea femeii care a sărit de la etajul 86: o poveste incredibilă

Săritură în gol de pe Empire State Building

În anul 1979, o poveste incredibilă a uimit lumea întreagă. Elvita Adams, o femeie în vârstă de 29 de ani din Bronx, a sărit de la etajul 86 al celebrei clădiri Empire State Building din New York. Cu toate că părea imposibil, ea a supraviețuit miraculos.

Disperare și amenințare cu evacuarea

Elvita Adams se confrunta cu mari dificultăți în viață. Fusese concediată și trăia din ajutoare sociale de stat. Situația financiară precară nu-i permitea să-și plătească chiria, iar proprietarul clădirii unde locuia a amenințat că ea și fiul său vor fi evacuați. Această situație disperată a determinat-o pe Elvita să ia o decizie extremă.

O decizie fatală

În seara zilei de 2 decembrie 1979, Elvita Adams a hotărât să-și pună capăt vieții și a sărit de la etajul 86 al clădirii Empire State Building. Cu toate acestea, printr-un miracol, vântul puternic a împins trupul său înspre clădire și ea a aterizat pe un pervaz de la etajul 85. Această întâmplare incredibilă a salvat-o pe Elvita de la moarte sigură.

Descoperirea miraculoasă

Un gardian al clădirii a auzit gemete și strigăte de ajutor în seara aceea, iar când a ajuns la locul incidentului, a găsit-o pe Elvita Adams. Ea a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au constatat că avea bazinul fracturat. Potrivit unui purtător de cuvânt al clădirii, de obicei, patru paznici patrulau pe puntea de observare de la etajul 86, care era înconjurată de un gard înalt cu vârfuri de fier. Incidentul a fost considerat o tentativă de sinucidere de către polițiști.

Recuperare și reacții

După operație, Elvita Adams a fost pusă sub supraveghere psihiatrică pentru a se asigura că nu va mai încerca să se sinucidă. Cu toate acestea, un reprezentant al spitalului a declarat că femeia era într-o stare satisfăcătoare din punct de vedere psihiatric și că se recupera bine. După ce și-a revenit din șoc, Elvita a declarat că își amintește doar durerea și că a uitat de frică. Nu știa exact dacă vântul a împins-o înapoi sau a făcut-o să cadă.

Tentative de sinucidere de la Empire State Building

De-a lungul anilor, mai multe persoane au încercat să-și pună capăt zilelor aruncându-se de pe Empire State Building. Se pare că au existat peste 30 de astfel de tentative, însă majoritatea s-au încheiat tragic. Supraviețuirea miraculoasă a Elvitei Adams rămâne una dintre cele mai incredibile povești legate de acest fenomen.

Te-ar putea interesa si: