Cazul rapirii multiple si crearea de copii hibrizi oameni-extraterestri

Cazul rapirii multiple si crearea de copii hibrizi oameni-extraterestri

author
3 minutes, 12 seconds Read

Cazul rapirii multiple si crearea de copii hibrizi oameni-extraterestri

În cartea „Intruders” (1987), este prezentat unul dintre cele mai uluitoare cazuri de „răpire extraterestră”. Femeia implicată în acest caz este cunoscută sub pseudonimul de „Kathie D.”, iar acest pseudonim a fost ales pentru a-i proteja viața privată. Chiar dacă mulți consideră că martorii fenomenului OZN doresc publicitate, majoritatea acestora sunt tulburați și rușinați de experiențele traumatizante prin care trec.

Prima răpire

Conform declarațiilor sale, Kathie a fost vizată de „răpitorii extratereștri” încă din adolescență. La vârsta de 16 ani, în iulie 1975, Kathie se afla într-un parc de distracții din Kentucky, împreună cu niște prieteni. Acolo, ea a observat patru lumini strălucitoare sub formă de discuri și a simțit o oprire bruscă a motorului mașinii. Ea și prietenii săi au fost contactați de către trei ființe ciudate, care s-au apropiat de mașină într-un vehicul bizar. Una dintre aceste ființe semăna foarte mult cu Kathie și a fost singura cu care a vorbit. Celelalte două ființe erau înalte, slabe și purtau o îmbrăcăminte similară. Ulterior, Kathie și prietenii săi nu au putut să-și amintească nimic altceva despre aceste ființe.

A doua răpire și inseminarea artificială

În decembrie 1977, la vârsta de 18 ani, Kathie se afla în mașină alături de două prietene, pe un drum de țară, în timpul nopții. Ea a observat o lumină strălucitoare ciudată apropiindu-se de sol și a oprit imediat mașina. Ulterior, Kathie susține că a fost răpită de un OZN și că a fost supusă unei operații dureroase – o penetrare a uterului, care s-ar fi putut să fie o inseminare artificială. La scurt timp după această experiență, Kathie a descoperit că este însărcinată.

Răpirea din locuința surorii și dispariția sarcinii

În martie 1978, Kathie susține că a fost răpită din locuința surorii sale, Laura. Ea a fost anesteziată și embrionul din uterul ei ar fi fost extras. Ulterior, medicul lui Kathie a constatat cu surprindere că sarcina acesteia a dispărut complet. Nu fusese un avort, ci pur și simplu nu mai era gravidă.

Teroare și telefonate bizare

În 1980, când Kathie era însărcinată cu cel de-al doilea copil, a fost terorizată de apeluri telefonice bizare. În fiecare miercuri după-amiază, Kathie auzea gemete înăbușite prin telefon. Mama ei și un prieten au auzit și ei aceste sunete sinistre. Kathie și-a schimbat numărul de telefon, dar a primit în continuare apeluri. Acestea au încetat doar după nașterea fiului său cel mic. Acesta a avut dificultăți de comunicare și abia după o terapie intensivă a reușit să vorbească.

Regresie hipnotică și întâlnirea cu copiii hibrizi

În 1983, Kathie a fost supusă unei regresii hipnotice de către medicul Hopkins, autorul cărții „Intruders”. Prin hipnoză, ea a descoperit că a mai fost răpită și că i s-au arătat copiii hibrizi pe care i-a avut cu ființele extraterestre. Ulterior, în aprilie 1986, Kathie a fost răpită din nou și i s-au arătat aceiași copii hibrizi, precum și alți șapte copii. Umanoizii i-au cerut să le dea nume tuturor celor 9 copii.

Confirmarea prin fapte și martori

Relatările lui Kathie D. sunt confirmate de către doctorul ei personal, vecini, sora, mama, copii și prietene. Atât ea, cât și mama sa, au cicatrici identice, specifice persoanelor răpite de extratereștri. Detaliile experiențelor sale sunt extraordinare și puțin probabil ca aceasta să fi aflat despre alte cazuri similare, deoarece acestea nu au fost făcute publice.

Sursa: cartea „Intruders: The Incredible Visitations at Copley Wood” / amazon.com

Te-ar putea interesa si: