Efectele trezirii energiei kundalini într-un mare maestru spiritual - Almeea

Efectele trezirii energiei kundalini într-un mare maestru spiritual – Almeea

author
1 minute, 40 seconds Read

Efectele trezirii energiei Kundalini într-un mare maestru spiritual – Almeea

Un mare maestru spiritual a experimentat efectele trezirii energiei Kundalini, potrivit unei cărți celebre intitulată „La drum, spre Omega”. Gopi Krishna, un yoghin indian, a trecut prin experiența trezirii tuturor celor șapte chakra, centrele energetice ale corpului subtil.

Experiența apropiată de moarte a lui Gopi Krishna

Pe măsură ce ajunge la trezirea celei de-a șasea chakra, povestea lui Gopi Krishna capătă aspectul unei experiențe apropiate de moarte. El descrie cum și-a părăsit corpul și s-a pierdut într-o vale plină de o lumină puternică. Blocați respirația în poziția adecvată, el trezește în cele din urmă cea de-a șaptea chakra. În acest moment, o lumină aurie începe să se reverse din vârful capului său, iar un Buddha violet-albastru îi apare. Gopi Krishna își pierde simțul corporalității, dar rămâne conștient și hiperconștient. El aude o voce puternică și tandră care răsună în întregul Univers și simte un calm infinit. Ulterior, o necesitate imperioasă îl determină să-și dorească revenirea în lumea fizică și să coboare pe același drum.

Trezirea Kundalini – un fenomen divin

Stiința occidentală se confruntă cu dificultăți în a explica un astfel de fenomen. Cu toate acestea, neurologii recunosc că utilizăm doar 10% din capacitatea creierului nostru. Aceasta ridică întrebarea dacă natura a programat lucrurile astfel în mod intenționat sau pur și simplu ca o coincidență. Trezirea energiei Kundalini este considerată de natură divină și transformă omul într-un ființă divină, arzând toate impuritățile acumulate prin karma.

Aceasta este o traducere a textului original în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math. Articolul analizează efectele trezirii energiei Kundalini într-un mare maestru spiritual și descrie experiența apropiată de moarte a lui Gopi Krishna în timpul trezirii chakrelor sale. Se pune întrebarea cum poate stiința occidentală să explice acest fenomen și se subliniază natura divină a trezirii Kundalini.

Te-ar putea interesa si: