Bradul spectaculos din Piața Constituției

Bradul spectaculos din Piața Constituției

author
2 minutes, 7 seconds Read

Bradul spectaculos din Piața Constituției

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat că cel mai spectaculos brad din România va fi montat în Piața Constituției, ca parte a Târgului de Crăciun organizat de Primăria Capitalei. Această veste a fost primită cu entuziasm de către locuitorii Bucureștiului și turiști, care se vor putea bucura de atmosfera festivă la eveniment.

Instalarea bradului de Crăciun

Nicuşor Dan a dezvăluit că instalarea bradului de Crăciun a început deja în Piața Constituției. Bradul va avea o înălțime impresionantă de 30 de metri și va fi îmbrăcat în cetină, fiind ornat cu globuri, stele aurii și ghirlande. Acesta va oferi o priveliște spectaculoasă pentru toți cei prezenți în piață.

Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Târgul de Crăciun din Piața Constituției va fi cel mai mare eveniment festiv din București. Odată cu montarea bradului, vor fi amplasate peste 130 de căsuțe de Crăciun care vor adăposti meșteșugari din toate zonele țării. Aceste căsuțe vor oferi bucureștenilor și turiștilor delicii tradiționale și obiecte autentice.

Activități și surprize

Pe lângă căsuțele de Crăciun, Târgul din Piața Constituției va avea și două zone muzicale unde vor fi interpretate colinde tradiționale și melodii internaționale specifice sărbătorilor. Casa lui Moș Crăciun va fi prezentă și în acest an, alături de un carusel și un trenuleț tematic, reprezentând deja o tradiție a evenimentului.

Vor fi organizate ateliere de creație pentru copii, unde aceștia vor putea realiza propriile ornamente de Crăciun. Vizitatorii târgului vor avea ocazia să admire luminile de sărbătoare, căsuțele și, desigur, bradul de Crăciun, urcând în roata panoramică.

O atmosferă plină de veselie

Nicuşor Dan a menționat că mascotele și artiștii animatori se vor plimba printre vizitatori, interacționând cu publicul și oferindu-le momente de bucurie și distracție. Aceștia vor fi îmbrăcați în costume fascinante și vor fi disponibili pentru fotografii.

Târgul de Crăciun București va fi deschis în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie, iar intrarea va fi liberă pentru toți cei care doresc să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă. Evenimentul promite să ofere o experiență de neuitat și să aducă zâmbete pe chipurile vizitatorilor.

Te-ar putea interesa si: