Situație ciudată la Tribunalul București. Avocații pot intra doar cu legitimația.

Situație ciudată la Tribunalul București. Avocații pot intra doar cu legitimația.

author
1 minute, 52 seconds Read

Situație ciudată la Tribunalul București: Avocații pot intra doar cu legitimația

O situație neobișnuită a fost descoperită recent la Tribunalul București, care a stârnit un val de controverse și discuții în mediul online. Un avocat a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la ușa toaletei din incinta tribunalului, pe care se afla un anunț surprinzător. Potrivit acestuia, accesul avocaților în toaletă este permis doar cu prezentarea legitimației de avocat și doar în intervalul orar 7.00-15.00. De asemenea, anunțul menționează că nu se asigură necesarul de hârtie igienică.

Imaginea a devenit virală pe rețelele de socializare

Fotografia a devenit rapid virală pe rețelele de socializare, atrăgând mii de vizualizări și numeroase comentarii. Majoritatea utilizatorilor au reacționat ironic la această situație neașteptată și neobișnuită.

Un utilizator a sugerat că ar fi necesar ca avocații să timbreze prezența la toaletă și să obțină o adeverință de la Fisc pentru a demonstra că au nevoie de hrană. Alți avocați au dezvăluit că preferă să meargă la toaleta destinaă avocaților, deoarece cea destinată justițiabililor este într-o stare de degradare și emana mirosuri insuportabile.

Reacții ironice și critici față de situația creată

Comentariile utilizatorilor au continuat să curgă în legătură cu această situație neașteptată. Un alt utilizator a comentat ironic că este nevoie de o foaie de hârtie și patru role de scotch pentru a putea utiliza toaleta avocaților.

Pe lângă aceasta, unii utilizatori au ridicat o altă problemă incredibilă, și anume faptul că la Curtea de Apel Bacău nu există nicio toaletă. De fapt, multe clădiri din țară care găzduiesc instanțe de judecată se află într-o stare avansată de degradare.

Tribunalul București nu a oferit încă un punct de vedere

Până în momentul de față, Tribunalul București nu a furnizat un punct de vedere oficial cu privire la această situație neobișnuită. Avocații și publicul așteaptă cu nerăbdare o explicație din partea instituției și posibile măsuri care vor fi luate pentru remedierea acestei situații.

Te-ar putea interesa si: