Andreea Bumbac, fiica unui militar, prinsă cu droguri în poșetă

Andreea Bumbac, fiica unui militar, prinsă cu droguri în poșetă

author
2 minutes, 27 seconds Read

Andreea Bumbac, fiica unui militar, prinsă cu droguri în poșetă

Andreea Bumbac, o jandarmeriță în vârstă de 26 de ani, a fost prinsă în timp ce transporta droguri în poșetă, în timpul unui control de rutină efectuat de Poliția Rutieră. Este important de menționat că Andreea este fiica unui militar de carieră, tatăl său ocupând funcția de purtător de cuvânt al instituției.

Un taxi oprit în timpul acțiunii „Blocada”

Evenimentul a avut loc duminică, 19 noiembrie 2023, când un taxi care transporta doi pasageri de la Palatul Bragadiru din Sectorul 5 a fost oprit de către un echipaj de poliție de la Secția 18 din Capitală. Controlul a făcut parte din acțiunea națională „Blocada”, organizată de Ministerul Afacerilor Interne pentru prevenirea și combaterea situațiilor de risc și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Descoperirea drogurilor în poșetă

În timpul controlului de rutină, agenții de poliție au descoperit mai multe pliculețe de plastic conținând un praf alb, precum și o hârtie făcută sul în geanta Andreei Bumbac. Suspiciunile că aceste pliculețe ar putea conține cocaină și că hârtia sul ar fi fost folosită pentru consum de substanțe interzise au dus la confiscarea acestora și la întocmirea unui proces verbal.

Andreea Bumbac, jandarmerița prinsă cu droguri în poșetă

Femeia a fost identificată ca fiind sublocotenent Andreea Cătălina Bumbac, care deține o funcție importantă în statul român. Aceasta s-a prezentat ca purtător de cuvânt al Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române – BSIJ. În fața agenților de poliție, Bumbac a declarat că plicurile găsite în geanta ei nu îi aparțin, ci unei prietene care i-ar fi cerut să le păstreze.

Investigația și consecințele

Investigația privind acest caz este în curs, iar Andreea Bumbac urmează să intre în concediu de odihnă începând cu data de 22 noiembrie 2023. Durata concediului nu este încă cunoscută. Jandarmeria a dispus în regim de urgență o comisie de control care să verifice întregul istoric al jandarmeriței.

Viață opulentă și suspiciuni

Surse din cadrul Jandarmeriei indică faptul că Andreea Bumbac avea un comportament teribilist de mult timp și ducea o viață opulentă, inclusiv cu vacanțe pe Coasta de Azur. Există și speculații că aceasta ar fi fost implicată în activități de escortă de lux. Tatăl Andreei Bumbac, fost ofițer în Armată, a fost cel care a adus-o în Jandarmerie.

Andreea Bumbac și-a șters conturile de pe rețelele sociale

Imediat după ce cazul a devenit public, Andreea Bumbac și-a șters toate conturile de pe rețelele sociale și a cerut să își ia concediu de odihnă. Dosarul penal al jandarmeriței este în desfășurare, iar aceasta beneficiază de consiliere psihologică din partea instituției.

Te-ar putea interesa si: