Wizz Air închide baza aeriană Suceava

Wizz Air închide baza aeriană Suceava

author
1 minute, 34 seconds Read

Wizz Air închide baza aeriană Suceava

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că își închide oficial baza de la Suceava începând cu data de 28 octombrie. Aceasta înseamnă că vor fi suspendate zborurile către destinațiile Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Veneția Treviso și Bologna. Informația a fost confirmată de publicația locală Monitorul de Suceava.

Zborurile păstrate

Cu toate acestea, Wizz Air va continua să opereze zboruri către câteva destinații. Astfel, în orarul de zbor vor fi menționate cursele spre Londra Luton, Roma, Milano Malpensa, Dortmund și Memmingen. În privința zborurilor către Dortmund, acestea vor fi disponibile începând cu data de 15 decembrie 2023. Până atunci, va fi introdusă o nouă cursă aeriană către Koln, în zilele de luni și vineri, cu plecare de la Suceava la ora 12:55.

Zboruri către Londra

Pentru sezonul de iarnă, Wizz Air a decis să păstreze zborurile către Londra. Astfel, vor fi două zboruri în zilele de luni, marți, miercuri, vineri și sâmbătă, iar în zilele de joi și duminică va fi disponibil un singur zbor.

Tarom, singura companie în afară de Wizz Air

Pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” din Suceava, pe lângă Wizz Air, va mai opera doar compania Tarom. Aceasta va avea zboruri zilnice către București, cu plecare de la Suceava la ora 5:20. În plus, în zilele de joi și duminică, a fost introdus un al doilea zbor, cu plecare de la Suceava la ora 14:20.

Un singur zbor charter pentru vacanțe

În cadrul orarului de iarnă, va exista și un singur zbor charter pentru vacanțe. Acesta va fi operat în fiecare duminică, spre destinația Sharm El Sheikh din Egipt. Perioada de operare a acestui zbor va fi între 29 octombrie și 10 martie 2023.

Articolul a fost scris în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Te-ar putea interesa si: