Adevărul despre Sara Melinda, fata dispărută în Sighetul Marmației

Adevărul despre Sara Melinda, fata dispărută în Sighetul Marmației

author
1 minute, 20 seconds Read

Barbatul arestat pentru disparitia Sarei Melinda

Un barbat de 34 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a fost gasita fata dispărută în Sighetu Marmației în casa sa. El a povestit anchetatorilor tot ce s-a întâmplat de la momentul dispariției Sarei Melinda, recunoscând ca a întreținut relații sexuale cu ea, dar sustine ca nu împotriva voinței sale.

Detalii despre povestea fetei dispărute

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, în ziua dispariției, Sara Melinda ar fi mers într-un parc unde a încercat să-și pună capăt zilelor. Barbatul de 34 de ani, cunoscut drept „Mănușă albă”, ar fi intervenit si ar fi împiedicat-o pe fata sa recurga la gestul extrem. Cu toate acestea, minora nu a vrut sa se întoarcă acasă, ajungând în garsoniera barbatului, unde a fost gasita pe o saltea, în conditii mizere.

Barbatul sustine ca a incercat sa o ajute

Barbatul arestat declara ca a îndemnat-o pe fata sa iasa din casa si sa mearga la plimbare, insa aceasta a refuzat categoric. El afirma ca nu a violat-o si ca a avut grija de ea. Conform declaratiilor sale, el nu stia ca Sara Melinda era data dispărută.

Acuzatii de viol asupra unei minore

Desi barbatul sustine ca actele sexuale au fost consimtite, legea prevede ca fata fiind minora, el va fi cercetat penal pentru viol. In prezent, barbatul este arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind urmarit penal pentru act sexual cu un minor, considerat viol în acest caz, dat fiind ca diferenta de varsta dintre cei doi este mai mare de cinci ani.

Te-ar putea interesa si: