Accident în București: Tamponare în intersecția Trapezului din S3. Trafic blocat. (FOTO & VIDEO)

Accident în București: Tamponare în intersecția Trapezului din S3. Trafic blocat. (FOTO & VIDEO)

author
1 minute, 54 seconds Read

Accident în București: Tamponare în intersecția Trapezului din S3. Trafic blocat. (FOTO & VIDEO)

Un grav accident de circulație a avut loc vineri seară în București, în intersecția Trapezului din Sectorul 3, după ce două mașini s-au tamponat violent, una dintre ele ricoșând într-un stâlp de tensiune. Traficul în zonă este blocat, atât cel al tramvaielor, cât și cel rutier pe o bandă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale poliției, ambulanțe și pompieri

Echipele de intervenție au sosit rapid la locul accidentului pentru a acorda primul ajutor și a gestiona situația. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje ale poliției, ambulanțe și pompieri. Autoritățile au demarat o investigație pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Accidentul a avut loc la intersecția dintre bulevardele 1 Decembrie 1918 și Theodor Pallady

Potrivit informațiilor inițiale, accidentul rutier a avut loc în intersecția dintre bulevardele 1 Decembrie 1918 și Theodor Pallady, aproape de ieșirea din București spre Autostrada A2. Cele două mașini s-au tamponat în mod violent, iar una dintre ele a ricoșat într-un stâlp de electricitate, provocând avarii serioase atât vehiculelor implicate, cât și infrastructurii din jur.

Unul dintre șoferi ar fi trecut pe roșu

Potrivit informațiilor obținute de la martorii incidentului, accidentul s-ar fi produs după ce unul dintre șoferi ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului și s-a ciocnit în plin cu celălalt vehicul care circula regulamentar. Cu toate că cele două mașini au suferit avarii serioase, nimeni nu a fost rănit grav în urma accidentului.

Traficul afectat în zonă

În urma accidentului, traficul în zonă este blocat atât pentru tramvaie, cât și pentru autovehiculele rutiere. Tramvaiele 19 și 27 nu mai circulă momentan, formându-se cozi la intrarea în intersecție. De asemenea, circulația spre Autostrada A2 se desfășoară cu dificultate, traficul fiind blocat pe o bandă.

Autoritățile fac eforturi pentru a debloca traficul și a repune în funcțiune transportul public în zonă. Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea apar și situația se clarifică.

Te-ar putea interesa si: