13 dimensiuni ale Universului: Explicaţii incredibile conform unei teorii ezoterice

13 dimensiuni ale Universului: Explicaţii incredibile conform unei teorii ezoterice

author
2 minutes, 26 seconds Read

13 Dimensiuni ale Universului: Teoria ezoterică care explică realități supranaturale

O nouă teorie ezoterică ne dezvăluie existența unor dimensiuni superioare în Universul fizic. Primele trei dimensiuni sunt deja cunoscute, dar teoria se concentrează asupra dimensiunilor a patra până la a treisprezecea.

Dimensiunea a patra – Tărâmul minții colective

Potrivit acestei teorii, dimensiunea a patra reprezintă tărâmul minții colective a umanității. Gândurile și emoțiile noastre conduc societatea în fiecare zi. Întreaga istorie a omenirii este cuprinsă în această dimensiune. Gândurile și sentimentele noastre sunt coduri vibraționale care rămân în eternitate în această dimensiune. Visele noastre sunt mesaje și telepatia, controlul minții și canalizarea sunt practici care utilizează secretele dimensiunii a patra pentru a controla și manipula oamenii.

Dimensiunea a cincea – Tărâmul luminii

Dimensiunea a cincea este centrul luminii și se află în chakra inimii planetei. Pământul trece acum printr-o centură de fotoni care iradiază din centrul galaxiei, iar acești fotoni sunt particule de lumină care vibrează pe tot spectrul radiației electromagnetice. Această dimensiune este asociată cu creativitatea și reprezintă punctul de control pentru toate creațiile care se manifestă în mai multe dimensiuni în mod sincron.

Dimensiunea a șasea – Tărâmul formelor geometrice

Dimensiunea a șasea este tărâmul formelor geometrice care mențin împreună clădirile și oamenii în dimensiunea a treia. Această dimensiune este asociată cu geometria sacra și structurile construite conform acestor principii rezistă în timp. Totodată, această dimensiune este analogă cu teoria formelor a lui Platon.

Dimensiunea a șaptea – Tărâmul sunetului cosmic

Dimensiunea a șaptea este tărâmul sunetului cosmic care generează formele geometrice din dimensiunea a șasea prin rezonanță vibrațională. Sunetele create de planete în rotație și mișcarea lor în jurul corpurilor solare generează modele geometrice. Această dimensiune este asociată cu muzica și fiecare octavă reprezintă o scară de note.

Dimensiunile a opta, a noua, a zecea, a unsprezecea și a douăsprezecea

Dimensiunea a opta este tărâmul minții Primului Creator, iar dimensiunea a noua este reprezentată de găurile negre din centrul galaxiilor, care sunt portaluri în zone „fără timp”. Dimensiunea a zecea este punctul gravitațional central al celorlalte nouă dimensiuni și este reprezentată de cristalul miez de fier din centrul Pământului. Dimensiunea a unsprezecea este câmpul energetic care conține celelalte zece dimensiuni, iar dimensiunea a douăsprezecea este Marele Soare Central al Universului nostru.

Dimensiunea a treisprezecea – Poarta către universurile dincolo de propriul nostru Univers

Dimensiunea a treisprezecea este poarta către universurile dincolo de propriul nostru Univers și reprezintă centrul emanației divine.

Această teorie dimensională oferă o perspectivă nouă asupra Universului și explică existența realităților supranaturale. Cu toate acestea, este important să menționăm că aceasta este o teorie ezoterică și poate fi interpretată în mai multe moduri.

Te-ar putea interesa si: