Ucigașii de la Sibiu, identificați și posibil părăsiți țara

Ucigașii de la Sibiu, identificați și posibil părăsiți țara

author
2 minutes, 15 seconds Read

Ucigașii de la Sibiu, identificați și posibil părăsiți țara

Cei trei bărbaţi suspectaţi că l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner au fost identificaţi. Potrivit procurorilor, aceștia sunt din judeţul Dolj și este posibil să fi ieșit din țară.

Noi amănunte din ancheta omorului de la Sibiu

Anchetatorii au dat de urmele acestora după ce un bărbat din judeţul Timiş, audiat în acest dosar, suspectat că i-a găzduit şi le-a oferit transport celor trei, a început să vorbească.

Jaful, principala pistă în cazul omorului de la Sibiu

Criminaliștii susțin că principala pistă ar fi jaful, și nu un asasinat la comandă. Atacul, a fost însă unul pregătit. Înainte de atac, agresorii ar fi stat ascunși mai multe zile într-o casă nelocuită, aflată vis-a-vis de cea în care locuia omul de afaceri, timp în care au studiat obiceiurile familiei.

Imagini surprinse de cameră de supraveghere

Suspecții ar fi intrat în locuința milionarului prin garaj, după ce au traversat strada pe jos din casa nelocuită. Imaginile au fost surprinse de cameră de supraveghere din zonă.

Martorul cheie oferă detalii

Audiat, miercuri seara, martorul cheie, un bărbat de 44 de ani din Timiș, a oferit mai multe amănunte referitor la autorii atacului. El este, acum, acuzat de complicitate, fiind bănuit că l-ar fi găzduit pe unul dintre presupușii asasini. Tot el ar fi urmat să îi ajute cu transportul și să vândă ceasurile furate din casa milionarului din Sibiu. Membrii grupării nu ar fi români și ar fi acționat la fel și în străinătate, unde monitorizau oameni de afaceri, îi jefuiau și apoi dispăreau, potrivit ziare.com.

Ucigașii par să fi părăsit România

Se pare că asasinii ar fi părăsit România.

Omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, ucis în propria casă

Reamintim că omul de afaceri Adrian Kreiner în vârstă de 50 de ani din Sibiu, a fost atacat de hoți în propria casă și a decedat la spital. Locuința sa se află în vecinătatea unei case deținute de președintele Klaus Iohannis.

Jaf în valoare de peste 200.000 de euro

Din vila omului de afaceri sibian, cei trei bărbaţi cu cagule pe față au furat ceasuri în valoare de peste 200.000 de euro.

Momente de groază pentru familia omului de afaceri

În timpul jafului, fiica lui Adrian Kreiner a trăit momente de groază, fiind amenințată cu pistolul. Iubita afaceristului a stat ascunsă într-un dulap, de unde fi și sunat la Poliție.

Te-ar putea interesa si: